Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Incarcatoare solare USB Canon NB-11L pentru incarcarea acumulatorilor Canon ELPH si "A" Series

128.77 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a incarcatoarelor solare

Incarcatoare solare USB Canon NB-11L – indispensabile daca iti doresti sa incarci rapid bateriile camerei tale foto Canon ELPH si "A" Series. Aceste incarcatoare solare USB Canon NB-11L permit incarcarea bateriei camerei foto de la orice incarcator sau acumulator solar fotovoltaic, prin cablul de incarcare microUSB care este inclus in kit. Daca ai deja un panou solar este foarte usor sa cablezi incarcatorul si sa il pui in functiune, oferind o incarcare rapida si sigura pentru bateria camerei tale. Cu incarcatoare solare USB Canon NB-11L vei economisi bani, atata timp cat este legat la panoul solar ce produce energie regenerabila verde, prin metode gratuite. Vei avea bateriile camerei tale incarcate in orice moment, cu o mentenanta minima si o investitie care se va amortiza intr-un timp foarte scurt.

Cu incarcatoarele solare USB Canon NB-11L poti incarca bateriile pentru camera Canon ELPH si "A" Series de la orice port USB inclusiv de la orice incarcator sau acumulator solar Voltaic. Incarcare rapida cu iesire de pana la 400 mA. Include cablul de incarcare MicroUSB.

COMPATIBILITATE

Canon: A2300 IS, A2400 IS, A2500, A2600, A3400 IS, A3500 IS, A4000 IS, ELPH 110 HS, 130 HS, 320 HS, IXS 240 HS.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!