Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Invertoare solare ECOmulti 24V pentru instalatii cu panouri fotovoltaice

6,544.88
În stoc
+

Prezentare succinta a invertoarelor solare ECOmulti

Sistemul tau solar are nevoie de invertoare solare ECOmulti 24V pentru instalatii cu panouri fotovoltaice pentru a functiona! Alege invertoare solare ECOmulti 24V pentru instalatii cu panouri fotovoltaice de cea mai buna calitate si de bucuri de o durata mare de viata, amortizand astfel mai repede investitia initiala. Ce rol au invertoarele solare in cadrul sistemului tau fotovoltaic? Aceste invertoare solare ECOmulti 24V pentru instalatii cu panouri fotovoltaice contribuie la functionarea majoritatii consumatorilor clasici la tensiunea normala de 220V. In cazul invertoarelor de mai sus, avem o alimentare de 24V din bancul de baterii, iar tensiunea generata este de 220V. Fara invertoare solare pentru instalatii cu panouri fotovoltaice este imposibil sa folosim energia electrica verde produsa. Invertoarele solare ECOmulti sunt usor de instalat si prezinta multiple setari care pot fi personalizate, in functie de nevoile fiecarui consumator.

Invertoarele solare ECOmulti 24V pot fi montate pe perete, sunt usor de instalat, usor de programat si de utilizat. Cu o capacitate de stocare Li-ion de 2,3 kWh si un invertor bidirectional de 3 kVA, acestea reduc dependenta de alimentare de la retea.

Nou: aprobat pentru Germania, Franta, Regatul Unit, Spania si Belgia.

Modele: 24V.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!