Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit solar 2170W pentru autoconsum cu cabluri premontate, 7 panouri fotovoltaice monocristaline 320W 24V, un invertor solar central monofazat si o antena WIFI pentru analizarea performantelor

(9,298.72 Ron pret cu TVA)
7,814.05 Ron
În stoc
+

Descrierea kitului solar 2170W pentru autoconsum cu cabluri premontate, 7 panouri fotovoltaice monocristaline 320W 24V, un invertor solar central monofazat si o antena WIFI 

Instalatiile solare pentru autoconsum, precum acest Kit solar 2170W pentru autoconsum cu cabluri premontate, 7 panouri fotovoltaice monocristaline 320W 24V, un invertor solar central monofazat si o antena WIFI pentru analizarea performantelor, sunt solutii ecologice de obtinere a independentei energetice. Un astfel de kit cu panouri solare converteste energia venita de soare in mod gratuit si inepuizabil si o directioneaza catre necesarul individual. Sistemul pentru autoconsum este intodeauna compact si usor de utilizat, avand in dotare panouri solare si minicontroler pentru gestionarea energiei. Avantajul principal al instalatiilor solare pentru autoconsum este dat de faptul ca energia verde produsa de panouri este injectata direct in reteaua de consum. Astfel, nu exista niciun intermediar intre energia obtinut ecologic si utilizarea ei directa de electronicele si electrocasnicele din dotare proprie.

Continutul kitului:

 • 7 panouri solare 320Wc cu 60 celule policristaline pentru un randament ridicat (Garantie 25 ani pe randament).
 • un invertor central monofazat (Garantie 10 ani).
 • o antena wifi pentru supravegherea instalatiei de pe un calculator, smartphone ori tableta.
 • setul de conectori pentru instalatia centralei fotovoltaice.
 • cablu solar 4mm² (lungimea la alegere).

Optional:
 • O caseta de sigurante AC monofazata;
 • O caseta de sigurante DC.


Panou solar 310Wc cu 60 celule monocristaline avand un randament ridicat!


Acest panou solar poate furniza 310W/h si 1500Wh/zi, in conditii de instalare optimizata (orientare, inclinare). Productia de energie a acestui panou solar variaza in funtie de zona geografica. Panourile noastre solare indeplinesc normele CE si au garantie 25 ani.

Invertoarele solare monofazate

Aceasta gama de invertoare sunt proiectate pentru instalatiile fotovoltaice de mici dimensiuni. Avand tensiunea de pornire de 65V si o eficienta da 97.1%, acestea promit performante inegalabile oferindu-va posibilitatea de a obtine energia maxima posibila din sistemul dumneavoastra fotovoltaic, de la rasaritul soarelui pana la apus.

Avantajul unor astfel de invertoare il reprezinta tensiunea ridicata a acestora. De fapt, pornind de la 65V, acesta va putea incepe sa produca energie dimineata, foarte devreme, si va continua acest proces pana noaptea tarziu, cand razele soarelui dispar complet. Pentru a garanta un randament optim de pana la 97.1%, acesta fiind un randament foarte bun pentru astfel de invertoare, acesta nu este echipat cu un transformator.

Garantia producatorului: 10 ani.

Kit solar PLUG AND PLAY
Fiind usor de instalat, kiturile noastre sunt vandute cu toate cablurile necesare, toate fiind premontate.
Veti gasi cablul pre-sertizat de echipa noastra cu conectori MC4 pentru conexiunile dintre panoul solar si invertor. Caseta de sigurante este fabricata cu borne MC4.

Optional:

 • O caseta de sigurante AC monofazata;
 • O caseta de sigurante DC.

esolar.ro va recomanda sa utilizati o caseta de sigurante. Aceasta va permite sa va protejati instalatia. Elementele kitului solar, precum si aparatele conectate la acesta, vor fi protejate de fulgere si la scurtcircuit.

Casetele de siguranta sunt conforme NF EN 61 643-11 et IP65.

Atentie! Kitul de fixare nu este inclus.

Fixarea panoului solar:
 • Oferim diverse sisteme de fixare potrivite pentru orice suport, acoperis plat, gresie, ciment etc.
 • Daca aveti vreo indoiala cu privire la sistemul de fixare care vi s-ar potrivi, nu ezitati sa contactati echipa noastra.

Odata cu cresterea preturilor la electricitate, autoconsumul creste.
Kiturile solare pentru autoconsum permit in zilele noastre utilizarea propriei productii de energie, si consumarea acesteia in timp real datorita invertorului dvs. Pentru acest tip de kit, este recomandat utilizarea dispozitivelor care consuma cel mai mult in timpul zilei, atunci cand productia panourilor solare este optima. In acest mod veti amortiza investitia in cel mai scurt timp posibil.

PRODUCTIVITATE
Productie maxima de energie;
Fiabilitate;
Niciun esec;
Sistem inteligent;
Design simplu, instalare si gestionare rapida;
Controlul si analizarea performantelor de la distanta.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!