Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Miniturbine eoliene RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W

RTL 504 FURL12V3W24W44W
(2,607.89 Ron pret cu TVA)
2,191.50 Ron
În stoc
+

Descriere miniturbine eoliene RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W

Miniturbinele eoliene sunt solutia de incarcare rapida a electronicelor de mici dimensiuni, a sistemelor de iluminat cu Led-uri. La pescuit sau in vacanta, aceasta miniturbina eoliana este de un real folos la un pret rezonabil.

Acest produs este romandat pentru sisteme permanente, contine frana electronica pentru a proteja bateriile in cazul vanturilor mari.

Miniturbinele eoliene ofera o modalitate sigura de incarcarea bateriile in locatii indepartate si dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost operatiunile critice pentru telecomunicatii, colectarea de date stiintifice.

 

Aplicatii miniturbine eoliene

Miniturbina eoliana pentru locatii temporare. Cu o greutate usoara sunt usor de instalat temporar. RTL 504 sunt candidate ideale pentru incarcarea sistemelor cu baterii mici.

Energie eoliana pentru rulote si caravan. Turbina eoliana RTL 913 poate fi folosit pentru instalatii temporare pe sol, de exemplu pentru caravane si rulote.

Regulator de incarcar. Regulatoarele de incarcare sunt proiectate pentru a fi conectate intre turbina eoliana si baterii cu posibilitatea de a realiza un sistem hibrid cu panouri fotovoltaice. Acestea ofera si protectie bateriilor la supraincarcare.

 

Date tehnice miniturbine eoliene

 • Porneste la vant de: 2.5 m/s;
 • Putere la 5m/s: 3 W;
 • Putere la 11m/s: 24 W;
 • Putere la 15m/s: 44 W;
 • Diametru turbina: 510 mm;
 • Numar elice: 6;
 • Greutate: 6 kg;
 • Ideal pentru a face un sistem hybrid, se poate conecta si un panou fotovoltaic;
 • Incarca baterii pana in 100Ah;
 • Sistem manufacturat in UK;
 • Garantie 2 ani.

 

 

Cum putem incarca rapid electronicele folosind miniturbine eoliene?

Electricitatea ne inconjoara la fiecare pas. Este imposibil sa ne desfasuram majoritatea activitatilor daca nu beneficiem de energie electrica. Acasa, fie in dormitor sau in bucatarie, la birou pentru aparatura sau pe strada pentru iluminat, energia electrica joaca un rol de baza.

Energiile eoliana si solara, din ce in ce mai raspandite in gospodarii

Din fericire, sistemele alternative de producere a energiei electrice au inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult. Folosirea soarelui sau a vantului in diverse sisteme de producere a energiei electrice este o metoda avantajoasa si non-poluanta. In acest fel se pot face economii semnificative, caci soarele si vantul ne ofera beneficiile lor fara a costa bani.

Cu toate acestea, exista locuri unde avem nevoie de electricitate si este imposbil sa transportam cu noi intreg sistemul montat in gospodarie. Pentru aceste momente se folosesc, de exemplu, miniturbine eoliene, care au avantajul portabilitatii fara prea mari eforturi.

Cum functioneaza aceste miniturbine eoliene?

Mecanismul de functionare pentru miniturbine eoliene este simplu: vantul care sufla intr-un anumit moment pune in functiune miniturbina eoliana, iar aceasta furnizeaza electricitate. Aceste miniturbine eoliene sunt folosite deseori pentru telecomunicatii sau colectarea de date stiintifice, fiind o metoda excelenta de obtinere a electricitatii chiar si pe sol, pentru caravane sau rulote.

RTL 504 FURL-12V-3W-24W-44W, miniturbine eoliene de calitate inalta

Aceaste miniturbine eoliene sunt perfecte pentru a oferi consumatorului electricitatea folosita de electronice de mici dimensiuni. Aceaste miniturbine eoliene pornesc la vant de 2.5 m/s si daca vantul ajunge la 15 m/s, miniturbinele pot oferi o putere de maximum 44 W.

Datorita greutatii de doar 6 kg, aceaste miniturbine eoliene RTL 504 sunt usor de transportat si pot fi folosite si impreuna cu un panou fotovoltaic. Atunci cand intre turbina eoliana si baterii se proiecteaza regulatoare de incarcare, se poate realiza un sistem hibrid cu panouri fotovoltaice care ofera garantia protectiei bateriilor in caz de supraincarcare.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!