Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pompe de caldura IHAW 10,6 kW AirBox cu ventilatoare de turatie variabila

esolar10199
(45,410.40 Ron pret cu TVA)
38,160.00 Ron
În stoc
+

Prezentare pompe de caldura aer-apa IHAW 10,6 kW AirBox

Pompele de caldura aer-apa IHAW 10,6 kW Airbox cu ventilatoare de turatie variabila sunt ideale de folosit in cazul locuintelor ce au un consum redus de energie, cu o capacitate de pana la 17 kW. Avand performante ridicate si un coeficient de performanta (COP) cuprins intre 4.0-4.2, aceste pompe de caldura sunt foarte economice si inlocuiesc cu succes centralele termice pe gaz, pentru incalzirea pe timp de iarna, dar si aparatele de aer conditionat, utilizate vara pentru racorirea locuintelor. Pompele de caldura aer-apa IHAW 10,6 kW Airbox folosesc intr-o mare proportie o sursa de energie inepuizabila, extrasa din aerul mediului inconjurator si un minim de 20 de procente din energia electrica, pentru functionarea compresorului. Aceste sisteme au o durata lunga de viata, si nu sunt zgomotoase, fiind disponibile in culoare gri-argintiu.

Detalii ale pompelor de caldura aer-apa IHAW 10,6 kW AirBox

Pompa de caldura IHAW 10,6 kW AirBox este de o valoarea ridicata in randul pompelor de caldura economice. Confortabila pompa de caldura aer-apa este ideala pentru casele cu consum redus de energie, cu o capacitate de pana la 17 kW. In combinatie cu o rezistenta electrica in cascada (optional) poate produce o putere termica de pana la 35 kW, acest tip de pompe de caldura astfel sunt cerute in cazul obiectelor mai mari. Valoarea COP este ridicata fiind intre 4.0-4.2 (L7/W35) facand parte dintr-o serie extrem de economica si sunt, prin urmare, echilibrul dintre costuri si beneficii. Pompa face putin zgomot avand ventilatoare cu turatie variabila si un design compact care permite instalarea in aproape orice loc din afara. In dotarea standard sunt incluze radiatoare electrice care pot sa asigure chiar si in zilele foarte reci, incalzirea putand fi pornita individual, la cerere. La cerere, dispozitivele pot, de asemenea, veni cu functia de interfata Web de racire pentru intretinere de la distanta prin intermediul Internetului, precum si cu un card de expansiune pentru reglementarea si controlul de pana la patru circuite de incalzire (optional).

Date tehnice ale pompelor de caldura aer apa IHAW 10,6 kW AirBox

 • Capacitate de incalzire (L7 W35): 10,6 kW;
 • Incalzire auxiliara: 6 kW;
 • Capacitate de racire (L7 W35): 8,3 kW;
 • Agent frigorific: R407C;
 • Putere (L7 W35): 2,5 kW;
 • Flux de temperatura max.: 50°C;
 • COP (L7 W35): 4,3;
 • Dimensiuni WP (IxLxA): 1650x1300x530 mm;
 • Temperatura de lucru: -20 la +30°C;
 • Greutate: 150 kg.
 • Standard - culoare gri argintiu.

 

Alege pompe de caldura aer-apa pentru a-ti incalzi econom casa

Sezonul rece poate fi o bucurie daca privim din perspectiva venirii sarbatorilor, dar daca ne gandim la investitiile facute pentru incalzitul locuintei s-ar putea ca situatia sa nu fie la fel de placuta. Inainte de a alege un sistem de incalzire pentru locuinta (centrala pe gaz, lemne, pompe de caldura etc.) este important sa analizam atent toate avantajele si dezavantajele, pentru ca o asemenea investitie se face cu raspundere maxima si cu o informare cat mai constiincioasa.

Ce sunt pompele de caldura aer-apa?

Pompele de caldura aer-apa sunt sisteme moderne si inteligente care asigura confortul termic ideal intr-o locuinta. Acestea sunt econome si eco-friendly, fiind alternative eficiente pentru clasicele centrale cu gaz, dar si pentru sistemele de aer conditionat. O pompa de caldura aer-apa foloseste ca sursa de energie aerul existent pretutindeni si il valorifica pentru a-l transforma in energie termica. O pompa de caldura aer-apa poate incalzi locuinta pe timp de iarna, dar o poate raci pe timp de vara la fel de eficient.

Pompele de caldura aer-apa folosesc electricitate doar pentru compresor, deci se face o economie cu pana la 80% la factura lunara de electricitate.

Echipeaza-ti inteligent casa cu pompe de caldura aer-apa

Investitia in pompe de caldura aer-apa este una de viitor, banii fiind recuperati rapid. Aceste pompe de caldura asigura confortul termic din locuinta in orice anotimp. Cu o durata mare de viata si o functionare silentioasa, pompele de caldura sunt un aliat de incredere al unei gospodarii.

Gama de pompe de caldura aer-apa IHAW 10,6 kW AirBox cu ventilatoare de turatie variabila ofera produse de inalta calitate, care pot raci sau incalzi aerul in orice moment. Aceste pompe de caldura aer-apa au o capacitate de incalzire (L7 W35) de 10,6 kW si o capacitate de racire (L7 W35) de 8,3 kW.

Alege pompe de caldura aer-apa IHAW 10,6 kW AirBox pentru zilele reci de iarna

In sistemul standard, pompele de caldura aer-apa cu turatie variabila contin radiatoare electrice care pot sa faca fata chiar si celor mai geroase zile sau nopti de iarna. Aceste pompe de caldura sunt sisteme de racire si incalzire foarte econome si eficiente, carora, la cerere, li se pot adauga diverse functii.

De exemplu, se poate opta pentru functia de interfata Web de racire pentru a intretine online de la distanta pompa de caldura sau se poate adauga un card de expansiune pentru a controla pana la patru circuite de incalzire.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!