Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Set panouri solare ISMO 6x1 - 400.2BS

ISMO 6x1-400.2BS
(14,089.01 Ron pret cu TVA)
11,839.50 Ron
În stoc
+

Descriere set panouri solare plane ISMO 6x1 - 400.2BS

Avand un pret foarte avantajos, pachetul este cea mai buna alegere in cazul in care aveti nevoie de cantitati mari de apa calda menajera, pentru piscine, bazine sau spalatorii auto. Setul cuprinde sase panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate nemteasca, si au o garantie de cinci ani. Boilerul cu doua schimbatoare de caldura de 400 litri asigura incalzirea apei menajere chiar si in zilele innorate sau cu cer inchis, prin a doua serpentina, care incalzeste direct apa de consum.

 

Set panouri solare plane ISMO 6x1 - 400.2BS contine

 • 6 Panouri solare plane Idella Smarty One fabricate in Germania;
 • 24 Suporti de prindere panouri solare pentru acoperis inclinat din tigla;
 • 5 seturi conectare panouri solare;
 • 1 Boiler solar cu 2 serpentine de 400 litri;
 • 1 Statie solara germana Idroline cu grup de pompare complet echipat;
 • 1 Controler Idesol cu 2 senzori PT 1000;
 • 2 Bidoane glycol de 10 kg concentrat la -50 de grade;
 • 1 Vas de expansiune solar de 25 litri.

 

Garantii oferite pentru setul panouri solare plane ISMO 6x1 - 400.2BS

 • Garantie panouri solare 5 ani;
 • Garantie boiler 2 ani.

 

 

 

Setul cu panouri solare plane pentru obtinerea de apa calda in casa ta

Fiecare dintre noi are nevoie de apa calda in locuinta proprie. Multe dintre activitatile zilnice depind de apa calda menajera, asa ca trebuie sa chibzuim bine la modul de producere al acesteia pe care il dorim.

Este imbucurator faptul ca se dezvolta din ce in ce mai mult sistemele alternative pentru obtinerea curentului electric, a apei calde sau a energiei termice. Avantajele acestor instalatii sunt multiple, ele fiind nepoluante, eficiente, durabile si econome.

Set pentru incalzirea apei calde menajere cu panouri solare plane

Un set pentru incalzirea apei calde menajere poate functiona pe baza unori panouri solare plane eficiente, care au rolul de a capta si valorifica energia gratuita a soarelui. Aceste panouri solare plane sunt elementul cheie intr-un sistem de producere a apei calde menajere, deoarece de activitatea si de randamentul lor depinde intreaga instalatie. Setul ISMO 6x1 - 400.2BS cuprinde 6 panouri solare plane germane Idella Smarty One, a caror calitate inalta garanteaza o eficienta mare si de durata.

Cumpara un set cu panouri solare plane pentru apa calda si vei asigura confortul familiei tale!

Setul ISMO cu panouri solare plane este ideal pentru o casa mare sau chiar pentru casele multifamiliale, unde locuiesc multe persoane. Sistemul poate face fata cu usurinta chiar si intr-o gradinita, datorita capacitatii pe care o are boilerul solar.

Boilerul cu doua serpentine este un pion important in setul cu panouri solare pentru apa calda, deoarece el poate determina capacitatea sistemului. Avand in vedere faptul ca boilerul poate stoca 400 de litri de apa calda menajera, putem beneficia de apa calda necesara pentru multe persoane in acest mod nepoluant si econom.

Setul ISMO cu panouri solare plane este unul modern, lucru reliefat prin includerea in pachet a unui controler Idesol cu 2 senzori PT 1000, cu care puteti monitoriza in orice moment activitatea instalatiei.

Ideal pentru o casa mare, pentru piscine sau spalatorii auto, setul cuprinde 24 de suporti de prindere a celor 6 panouri solare plane pe un acoperis inclinat din tigla. Astfel montate, panourile vor da un randament mare si vor capta razele soarelui cat mai eficient. Cu toate acestea, nu trebuie sa va temeti ca puteti ramane fara apa calda menajera necesara casei in zilele innorate. Datorita boilerului cu doua schimbatoare de caldura, chiar si in zilele innorate veti beneficia de apa calda de care aveti nevoie. Acest lucru este posibil prin a doua serpentina a boilerului solar, care incalzeste direct apa de consum.

Asadar, nu ezitati sa achizitionati pentru casa un set cu panouri solare plane care va poate oferi necesarul de apa calda. Beneficiati de eficienta, durabilitate si economie la facturi, deoarece energia solara valorificata este inepuizabila si gratuita.

Seturi:
 • CU BOILER
Suprafata:
 • 10-20 mp
Producator:
Germania

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!