Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sistem de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice pe acoperisurile din tabla cutata cu dispunerea pe verticala a modulelor pret ieftin

Sistem de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice pe acoperisurile din tabla cutata cu dispunerea pe verticala a modulelor

 
797.62 Ron
(949.17 Ron pret cu TVA)
În stoc
+

Fixarea sistemului de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice pe acoperisurile din tabla cutata

Sistemul de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice permite prinderea pe verticala a modulelor si poate fi amplasata pe acoperisurile din tabla cutata. Acesta poate fi ancorat cu usurinta pe structura acoperisului fara a demonta tabla.

Datorita design-ului simplu si practic, sistemul de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice cu dispunerea pe verticala a modulelor poate fi fixat cu usurinta pe acoperisurile din tabla cutata, in mod etans, fara a permite infiltrarea apei. In plus, ofera posibilitatea de extindere, in functie de necesitati.

Intregul sistem de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice pe acoperisurile din tabla cutata poate fi montat atat pe verticala cat si pe orizontala fata de panta acoperisului. Acesta poate rezista la o viteza a vantului de pana la 29 m/s si la o greutate a zapezii de pana la 200 N/m2.

Cele 5 module solare sunt fixate de profilul din aluminiu cu ajutorul unor piese superioare, acestea fiind prinse cu surub si piulita autoblocanta. Structura permite fixarea modulelor cu grosimea intre 35mm si 50mm.

Recomandam ca, inainte de instalare, sa verificati daca structura acoperisului este suficient de rigida pentru a sustine structura de prindere din aluminiu impreuna cu cele 5 panouri fotovoltaice.

Detalii tehnice ale sistemului de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice pe acoperisurile din tabla cutata

Sistemul de montaj rapid pentru 5 panouri fotovoltaice pe acoperisurile din tabla cutata cu dispunerea pe verticala a modulelor este realizat in intregime din aluminiu de inalta calitate. Accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil A2-70, unul dintre cele mai rezistente materiale la coroziune disponibile, oferindu-le acestora o rezistenta la tractiune de 700 N/mm2. Aliajul cadrului de fixare din aluminiu este EN AW-6005A T6, acesta fiind un aliaj pentru uz general potrivit pentru structuri cu rezistenta medie.

Toate elementele de sustinere si de prindere au fost supuse unor teste de tractiune mecanica pentru a verifica daca acestea coincid cu specificatiile de proiectare, garantand, astfel, o structura de inalta calitate.

No posts found

Write a review