Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Structura cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat din tabla cutata a 5 module fotovoltaice monocristaline sau policristaline pret ieftin

Structura cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat din tabla cutata a 5 module fotovoltaice monocristaline sau policristaline

 
452.25 Ron
(538.18 Ron pret cu TVA)
În stoc
+

Montarea structurii cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat din tabla

Structura cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat a 5 module fotovoltaice monocristaline sau policristaline permite prinderea pe verticala a modulelor si poate fi amplasata pe acoperisurile din tabla cutata. Aceasta poate fi ancorata cu usurinta pe structura acoperisului fara a demonta tabla.

Datorita design-ului simplu si practic, structura cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat a 5 module fotovoltaice monocristaline sau policristaline poate fi fixata cu usurinta pe acoperisurile din tabla cutata, in mod etans, fara a permite infiltrarea apei. In plus, ofera posibilitatea de extindere, in functie de necesitati.

Intreaga structura cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat din tabla cutata a 5 module fotovoltaice monocristaline sau policristaline poate rezista la o viteza a vantului de pana la 29 m/s si la o greutate a zapezii de pana la 200 N/m2.

Cele 5 module solare sunt fixate de profilul din aluminiu cu ajutorul unor piese superioare, acestea fiind prinse cu surub si piulita autoblocanta. Structura permite fixarea modulelor cu grosimea intre 35mm si 50mm.

Recomandam ca, inainte de instalare, sa verificati daca structura acoperisului este suficient de rigida pentru a sustine structura de prindere din aluminiu impreuna cu cele 5 panouri fotovoltaice.

Detalii tehnice ale structurii cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat din tabla

Structura cu sine de dimensiuni mici pentru fixarea pe acoperis inclinat din tabla cutata a 5 module fotovoltaice monocristaline sau policristaline este realizata in intregime din aluminiu de inalta calitate. Accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil A2-70, unul dintre cele mai rezistente materiale la coroziune disponibile, oferindu-le acestora o rezistenta la tractiune de 700 N/mm2. Aliajul cadrului de fixare din aluminiu este EN AW-6005A T6, acesta fiind un aliaj pentru uz general potrivit pentru structuri cu rezistenta medie.

Toate elementele de sustinere si de prindere au fost supuse unor teste de tractiune mecanica pentru a verifica daca acestea coincid cu specificatiile de proiectare, garantand, astfel, o structura de inalta calitate.

No posts found

Write a review