Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Structura de prindere fixa din aluminiu pentru acoperis din tabla pentru 5 panouri fotovoltaice, compatibila cu modulele solare 1650/2000 x 1000 mm (35 - 50 mm) pret ieftin

Structura de prindere fixa din aluminiu pentru acoperis din tabla pentru 5 panouri fotovoltaice, compatibila cu modulele solare 1650/2000 x 1000 mm (35 - 50 mm)

 
1,050.75 Ron
(1,250.39 Ron pret cu TVA)
În stoc
+

Montarea structurii de prindere fixa din aluminiu pentru acoperis din tabla pentru 5 panouri fotovoltaice

Structura de prindere fixa din aluminiu pentru 5 panouri fotovoltaice, permite prinderea pe verticala a modulelor si poate fi amplasat pe acoperisuri din tabla. Aceasta poate fi ancorata cu usurinta pe structura acoperisului.

Datorita design-ului simplu si practic, structura de prindere fixa din aluminiu pentru 5 panouri fotovoltaice poate fi fixata cu usurinta pe acoperisurile din tabla, in mod etans, fara a permite infiltrarea apei. In plus, ofera posibilitatea de extindere, in functie de necesitati.

Intreaga structura de prindere fixa din aluminiu pentru acoperis din tabla pentru 5 panouri fotovoltaice poate fi montata atat pe verticala cat si pe orizontala fata de panta acoperisului. Aceasta poate rezista la o viteza a vantului de pana la 29 m/s si la o greutate a zapezii de pana la 200 N/m2.

Recomandam ca, inainte de instalare, sa verificati daca structura acoperisului este suficient de rigida pentru a sustine sistemul de prindere din aluminiu impreuna cu cele 5 panouri fotovoltaice.

Detalii tehnice ale structurii de prindere fixa din aluminiu pentru acoperis din tabla pentru 5 panouri fotovoltaice

Structura de prindere fixa din aluminiu pentru acoperis din tabla pentru 5 panouri fotovoltaice este realizat in intregime din aluminiu de inalta calitate, in timp ce accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil. Aliajul structurii de prindere din aluminiu este EN AW-6005A T6, acesta fiind un aliaj pentru uz general potrivit pentru structuri cu rezistenta medie.

Toate elementele de sustinere si de prindere au fost supuse unor teste de tractiune mecanica pentru a verifica daca acestea coincid cu specificatiile de proiectare, garantand, astfel, o structura de inalta calitate.

No posts found

Write a review