Filtre Filtre

Panouri solare cu tuburi vidate

5,544.00 Ron

Panoul solar cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Clouds IFVC 10 pentru incalzirea apei menajere este ideal pentru utilizarea in spatii comerciale si private, dar si pentru incalzirea de apa calda si incalzirea ca suport pentru locuinta. In serie, pot fi conectate pana la 16 panouri solare IFVC, fara a suferi pierderi de performanta.

În afara stocului

23,272.70 Ron

Kitul cu doua panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru persoanele care vor sa plateasca facturi mai mici la intretinere si care au deja instalat in locuinta un boiler cu doua serpentine. Kitul cu doua panouri solare IFVS 18 contine o statie solara cu pompa pentru consum redus de energie, un controler solar si toate elementele necesare pentru montarea pe acoperisul din tigla a celor doua colectoare solare.


30,358.69 Ron

Kitul de 3 panouri solare cu tuburi vidate IFVS 18 este un sistem solar ideal pentru locuintele unifamiliale sau de tip duplex, care isi doresc un aport la incalzire si apa calda menajera, cu ajutorul energiei solare. Alcatuit din trei colectoare solare Idella Family Vakuum Sun, cu cate 18 tuburi vidate fiecare, o statie solara, dar si seturi de montaj pentru acoperis, Kitul IFVS 18 indeplineste toate conditiile necesare pentru utilizarea energiei solare la cele mai inalte standarde.


40,481.53 Ron

Kitul cu 4 panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru casele din mediul urban sau rural, asigurand incalzirea apei menajere, dar si incalzirea locuintei. Acest kit cuprinde si o statie solara care asigura recircularea agentului termic in circuitul solar, un controler si seturi de montare pe acoperisurile din tigla a colectoarelor solare.


57,835.44 Ron

Kitul solar cu 6 panouri cu tuburi vidate IFVS 18 este alegerea ideala pentru locuintele care au deja un boiler, singura conditie fiind ca acesta sa prezinte doua serpentine, una pentru incalzire cu sistem solar, iar cealalta pentru incalzire cu centrala termica. Cele sase panouri Idella Family Vakuum Sun sunt realizate din cate 18 tuburi vidate fiecare si ofera eficienta si un randament maxim, fara a inregistra pierderi majore de energie.

În afara stocului

72,373.39 Ron

Persoanele care locuiesc la casa, fie in mediul urban, fie in mediul rural, si care vor sa beneficieze de un aport de incalzire cu ajutorul soarelui, pot utiliza kitul cu 8 panouri solare cu tuburi vidate IFVS. Prin energia captata de la soare, panourile solare pot fi utilizate cu succes pentru incalzirea locuintei, chiar si in timpul lunilor de iarna.


3,758.40 Ron

Panoul solar cu tuburi vidate Iunona 220 pentru incalzirea apei menajere are o inalta performanta si ofera randament mare, chiar si in conditii de vreme rea. Acest sistem de incalzire solara poate fi utilizat si la incalzirea imobilelor, fiind usor de instalat atat pe acoperisul inclinat, cat si pe acoperisul plat. Panoul solar Iunona 220 este realizat din 22 de tuburi vidate si este izolat termic cu vata minerala.


5,724.00 Ron

Panoul solar cu tuburi vidate Iunona 300 este ideal pentru a fi utilizat atat la incalzirea apei menajere, dar si ca aport la incalzire. Colectorul fabricat de Iunona contine 30 de tuburi vidate ce ofera randament mare chiar si la temperaturi scazute, de pana la -25 de grade Celsius. Panoul solar cu tuburi vidate Iunona 300 este ideal pentru a fi montat pe acoperisurile inclinat, dar si pe cele plate.


5,037.50 Ron

Panourile solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 12 este special creat pentru zonele cu insorire ridicata si ofera eficienta maxima. Cele 12 tuburi vidate din care este alcatuit panoul solar IFVS sunt usor de schimbat nu asigura randament ridicat al energiei termice solare.

În afara stocului

6,527.50 Ron

Panourile solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 18 sunt instalatii solare ce ofera un randament maxim, datorita celor 18 tuburi vidate din care sunt realizate. Cu o grosime de 58 de milimetri, tuburile vidate sunt usor de schimbat, in cazul in care unul dintre ele nu mai functioneaza, acesta nu afecteaza restul componentelor.

În afara stocului

4,606.88 Ron

Panou solar cu tuburi vidate pentru vreme innorata cu lumina difuza.


30,258.90 Ron
CU BOILER, 210, China

Pachet panouri solare cu tuburi vidate Solariss Iunona, pentru aport la incalzire, cu puffer monovalent de 2500  litri, garantie 2 ani.

Panourile solare cu tuburi vidate sunt alcatuite din mai multe tuburi amplasate in paralel, fiecare dintre acestea avand in interior cate un alt tub de sticla. Tubul din interior este acoperit cu un material absorbant si inconjurat de tubul de cupru prin care circula agent termic. Tocmai pentru ca spatiul dintre cele doua tuburi este vid, aceste panouri solare au primit denumirea de panouri solare cu tuburi vidate. Panourile solare cu tuburi vidate sunt realizate din borosilicat, un material foarte rezistent. Eficienta unor astfel de panouri solare este ridicata in ceea ce priveste captarea energiei solare, vidul din interiorul tuburilor si sticla borosilicata avand capacitatea de a oferi un randament de 96 la suta. Panourile solare cu tuburi vidate pot asigura necesarul de apa calda din locuinta in procent de 80 la suta, pe timpul iernii, si in procent de 100 la suta, pe timpul verii.