Filtre Filtre

Panouri solare plane

45,121.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Daca alegeti sa montati unui puffer, caldura degajata de lemne se va acumula in puffer, iar atunci cand temperatura incepe sa se raceasca in locuinta, instalatia preia apa fierbinte din puffer. Un asemenea sistem este, in consecinta, foarte util daca nu doriti sa aveti pierderi de caldura. Acest kit are 32 de panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate nemteasca si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri.


45,954.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pufferele pot fi folosite pentru sisteme de incalzire centrala cu generatoare de caldura electrice, combustibil solid, gaz sau pe orice tip de combustibil. Sistemul are 32 de de panouri solare plane Smarty One, de fabricatie nemteasca si un buffer cu doua serpentine de 2.000 litri.


46,210.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Cele mai folosite modele de buffer in instalatiile rezidentiale sunt de 800, 1.000 si 2.000 litri, dar exista si puffere de 5.000 litri pentru cazane de peste 100 kW. Pachetul are 33 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un buffer cu o serpentina de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani.


47,043.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pufferul este un acumulator de agent termic folosit pentru a creste randamentul sistemelor de incalzire prin stocarea unei cantitati apreciabile de energie termica sau agent de racire, produse de o sursa, energie care va fi cedata treptat proprietarilor in functie de necesitatile pe care le au acestia. 


47,299.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Un kit cu 34 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri. Avantajul utilizarii unui puffer de incalzire este acela ca mareste considerabil autonomia de functionare a centralelor pe peleti, lemne si alte biomase.


48,132.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Utilizarea unui puffer de dimensiuni adecvate previne circularea rapida a cazanului atunci cand incarcarea este sub puterea minima a cazanului. Kitul are 34 de panouri panouri solare plane termice Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani.


48,388.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Cel mai mare avantaj obtinut prin folosirea unui puffer este cresterea autonomiei de functionare a cazanelor pe lemne, peleti si alte biomase, ceea ce asigura un plus de confort utilizatorului. Pachetul are 35 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un buffer cu o serpentina de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani.


49,221.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pufferul extinde foarte mult timpul in care cazanul va functiona la putere nominala, la randamentul sau maxim, consumand astfel mai putin combustibil, procesul de ardere este implicit mai eficient, scad emisiile de noxe, se reduc depunerile de gudron, se inlatura pericolul de coroziune si creste durata de viata a cazanului.


49,477.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul are 36 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani. La instalatiile cu centrale pe gaz, oamenii aleg sa se monteaze din ce in ce mai des buffere, cu rezultatul unor eficiente sporite, centralele functionand mai mult la regim nominal, datorita reducerii numarului de opriri si de porniri.


50,310.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pufferele sunt extrem de importante pentru functionarea eficienta a tuturor cazanelor pe biomasa in cazul in care incarcarea sistemului fluctueaza rapid, sau volumul de apa in sistemul hidraulic complet este relativ mic. In plus, acestea asigura reducerea depunerilor de gudron si elimina pericolului de coroziune.


50,566.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Daca alegeti sa montati unui puffer, caldura degajata de lemne se va acumula in puffer, iar atunci cand temperatura incepe sa se raceasca in locuinta, instalatia preia apa fierbinte din puffer. Un asemenea sistem este, in consecinta, foarte util daca nu doriti sa aveti pierderi de caldura. Acest kit are un37 de panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate nemteasca si  puffer cu o serpentina de 2.000 litri.


51,399.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pufferele cu una sau cu doua serpentine se pot conecta la un sistem de panouri solare. In unele cazuri, pufferele cu doua serpentine se folosesc si pentru producerea apei calde menajere in regim instantaneu: cele doua serpentine se conecteaza in serie folosind o teava cu izolatie termica, rezultand o serpentina extinsa imersata in volumul de agent termic din puffer si care este strabatuta de apa rece din retea, ea transformandu-se in apa calda menajera pana cand va iesi din serpentina.

Panourile solare plane sunt acele instalatii solare care au suprafata plata construita din sticla rezistenta si sunt folosite cu precadere pentru incalzirea apei menajere. Avantajele acestor panouri solare fata de cele cu tuburi vidate sunt ca au un pret mai scazut si pretentii mai mici la intretinere.