Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterie fotovoltaica cu putere 12V Dyno Europe cu GEL 12v120D

DynoGEL12v120D
(2,286.59 Ron pret cu TVA)
1,921.50 Ron
În stoc
+

Descrierea bateriei fotovoltaice cu putere 12V Dyno Europe cu GEL 12v120D

Datorita performantei inalte si a durabilitatii mari pe care o are, bateria fotovoltaica cu putere 12V Dyno Europe cu GEL 12v120D este ideala pentru aplicatiile cu ciclu profund de descarcare. Rezistenta la socuri mecanice si imuna la scurgeri, bateria fotovoltaica cu putere 12V Dyno Europe cu GEL 12v120D are electrolitul sub forma de gel si nu necesita mentenanta, spre deosebire de bateriile fabricate dupa o tehnologie AGM. Avand o capacitate nominala de 114 Ah si o constructie robusta si etansa, bateria fotovoltaica cu putere 12V Dyno Europe cu GEL 12v120D furnizeaza intotdeauna calitatea solicitata, indiferent de cerinte sau situatii extreme. Aceasta poate fi folosita atat in instalatiile fotovoltaice, cat si in sistemele marine sau in aplicatiile pentru vehicule electrice, cum ar fi pornirea motoarelor masinilor de tuns iarba sau a rulotelor.

Aplicatiile pentru vehicule electrice, instalatii fotovoltaice, sisteme marine. Sunt doar cateva cazuri unde acumulatorii sunt foarte des solicitati cu durabilitate si criterii electrice ferme. Bateriile solare Dyno Europe pot livra mereu calitatea solicitata atunci cand aveti nevoie, indiferent de cerinte, cicluri adanci sau situatii extreme. Au carcasa ABS dur si cu terminale inserate standard. Acumulatorii solari cu GEL Dyno sunt ideali pentru rezistenta si stres mecanic.

Toate bateriile solare cu GEL fabricate de Dyno sunt cu gel adevarat. Placile sunt special construite pentru aplicatii ciclice. Separatorul microporos polimer gel si agentii gelifieri sunt fabricati in Europa si importate special pentru productie de acumulatori cu GEL.

COD: DynoGEL12v120D

Caracteristici tehnice ale bateriei fotovoltaice cu putere 12V Dyno Europe cu GEL 12v120D 

•    Putere nominala: 12 V;
•    Capacitate nominala: 114 Ah;
•    Dimensiuni: 513x189x223 mm;
•    Terminal: A;
•    Greutate: 40 kg;
•    Tehnologie: GEL;
•    Numar de cicluri la 50% descarcare: 650;
•    Garantie: 2 ani.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!