Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Baterii cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene

Baterii cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene

 
729.00 Ron
(867.51 Ron pret cu TVA)
62000550
În stoc
+

Descriere baterii cu ciclu profund 12V-55Ah AGM MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene

Bateriile cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene au electrolitul format dintr-un amestec de apa si acid sulfuric care, in cazul unor socuri mecanice nu prezinta pericol de scurgere, intrucat este absorbit intr-un material din fibre de sticla, intre placile de capilaritate. Bateriile cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene nu necesita deloc intretinere, pot fi instalate in orice conditii si nu au nevoie de ventilatie. In plus, bateriile cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene sunt ideale si pentru sistemele care necesita curenti mari, ca de exemplu pornirea unor motoare de barci, rulote sau caravane, intrucat suporta cicluri profunde de descarcare si incarcare.

COD: 62000550

 

Caracteristici generale baterii cu ciclu profund 12V-55Ah AGM MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene

•    Tensiunea nominala a bateriei: 12 Volti;
•    Capacitate C20: 55 Amperi;
•    Dimensiuni (terminale incluse): 257x132x207 mm;
•    Greutate baterie solara fotovoltaica: 17 kg.

 

Energie in barca sau rulota cu baterii cu ciclu profund 12V-55Ah

Calatoriile cu barca sau rulota sunt foarte apreciate in randurile turistilor. Cand vorbim despre o excursie cu rulota, avem in vedere independenta: turistii pot calatori oriunde, oricand, fara sa fie dependenti de mersul trenurilor, al avioanelor, al hotelurilor etc. Pentru a putea contribui la economiile proprietarilor, pentru aceste mijloace de transport se pot folosii baterii cu ciclu profund 12V-55Ah incarcate de la sistmeul solar off-grid.

Baterii cu ciclu profund 12V-55Ah: usor de transportat in vacante

Rulotele, barcile sau caravanele sunt sisteme ce necesita curenti mari pentru a putea porni. O gama de baterii cu ciclu profund 12V-55Ah este potrivita pentru aceste nevoie deoarece face fata cu brio la aceste nevoi.

O gama de baterii cu ciclu profund 12V-55Ah este ideala pentru transport deoarece rezista, datorita tehnologiei de functionare, la socuri mecanice. Aceste baterii cu ciclu profund 12V-55Ah au electrolitul format dintr-un amestec de apa cu acid sulfuric, care este absorbit intr-un material din fibre de sticla, intre placile de capilaritate.

Astfel ca aceste baterii cu ciclu profund 12V-55Ah nu prezinta pericol de scurgere si rezista la multe cicluri de descarcare. In plus, aceste baterii cu ciclu profund 12V-55Ah au o greutate de 17kg si astfel sunt usor de luat in vacantele cu rulota sau in barca.

Fara costuri de intretinere cu baterii cu ciclu profund 12V-55Ah

Este foarte important ca bateriile solare pe care le cumparam sa nu necesite o intretinere costisitoare. Avantajul acestor baterii cu ciclu profund 12V-55Ah este acela ca nu necesita niciun fel de intretinere, astfel ca proprietarul nu va cheltui niciun ban dupa investitia initiala.

Bateriile AGM, asa cum sunt si aceste baterii cu ciclu profund 12V-55Ah, au o durata relativ mare de viata si pentru ca rezista la temperaturi scazute. Ciclul de viata este foarte bun, iar rata de autodescarcare este mica (1-3%). In acest fel, cu baterii cu ciclu profund 12V-55Ah, orice proprietar va beneficia de un plus de durabilitate si de eficienta.

Carte tehnica - Baterii cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene (Carte_tehnica_Baterii_cu_ciclu_profund_AGM_12_Volti_55_Amperi_MasterVolt_pentru_instalatii_fotovolta, 2,317 Kb) [Descărcare]

Datasheet - Baterii cu ciclu profund AGM 12 Volti-55 Amperi MasterVolt pentru instalatii fotovoltaice si eoliene (Datasheet_Baterii_cu_ciclu_profund_AGM_12_Volti_55_Amperi_MasterVolt_pentru_instalatii_fotovoltaice_, 114 Kb) [Descărcare]