Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Centrale pe lemne, carbuni, peleti 20-21-24 kw ULTIMA II 20

20-21-24 kw ULTIMA II 20
(6,185.03 Ron pret cu TVA)
5,197.50 Ron
În stoc
+

Descriere centrale mixte pe lemne si peleti ULTIMA II 20

Variantele de centrale folosind combustibilul gazos sunt din ce in ce mai costisitoare. Tot mai multi consumatori isi indreapta atentia dar si investitiile asupra alternativelor cu combustibil solid. Astfel centralele pe lemn, carbuni si peleti devin pentru foarte multi consumatori solutia ideala pentru o factura mica la energia termica.

Centralele pe lemne, carbuni, peleti functioneaza atat pe lemne cat si pe carbuni, optional se poate adauga si arzator de peleti.

 

Specificatii ale centralelor mixte pe lemne si peleti ULTIMA 20

 • Cazan pe combustibil solid conceput pentru a arde carbuni si lemne cu umiditate <25%;
 • Optional se poate adauga si arzator de peleti de 6-8 mm de 21 kW (949 euro fara TVA);
 • Usor de curatat prin usile frontale;
 • Se poate adauga regulator mecanic si controller;
 • Optional tub de alimentare arzator de peleti cu motor: 1.7 m (319 euro), 2.3 m (339 euro), 2.5 m (349 euro), 3 m (449 euro), preturi fara TVA;
 • Optional siloz peleti: 300 l (220 kg volum = 292 euro fara TVA) sau 700 l (500 kg volum = 526 euro fara TVA).

 

Date tehnice ale centralelor mixte pe lemne si peleti ULTIMA 20

 • Putere lemne: 20 kW;
 • Putere carbuni: 24 kW;
 • Putere pe peleti: 21 kW;
 • Ideale pentru incalzirea suprafetei de: 180-240 mp;
 • Garantie: 2 ani, daca centralele pe lemne, carbuni, peleti sunt instalate de solar-service.ro, garantia este de 5 ani;
 • Fabricat in EU.

 

 

Cu centrale mixte pe lemne si peleti ai confort termic pe timp de vreme rece

Confortul termic este obligatoriu in orice locuinta. Daca vara cautam sa racorim aerul din casa, iarna incercam sa ridicam temperatura. Pentru incalzirea casei se folosesc multe metode, printre care centralele pe lemne, carbuni, peleti, gaz sau chiar incalzitul pe baza de curent electric. Acesta din urma este insa cel mai costisitor si tocmai de aceea foarte multe familii fug de caloriferele sau resourile care functioneaza pe baza de electricitate.

Ce sunt centralele mixte pe lemne si peleti?

Centralele termice care folosesc combustibil gazos nu sunt foarte econome. Din dorinta de a cheltui mai putin atentia oamenilor se indreapta catre centrale cu combustibil solid. Acestea folosesc lemne, carbuni, peleti pentru a functiona.

Cu centrale mixte pe lemne si peleti avem garantia ca locuinta noastra va fi calda indiferent de gerul de afara. Aceste centrale sunt o solutie economica, avand avantajul alimentarii cu mai multi combustibili solizi. Nu exista limitarea la peleti, de exemplu, astfel ca in functie de posibilitati se poate alimenta cu orice combustibil solid admis. Optional, se poate adauga centralei mixte si arzator pe peleti.

Cautam independenta termica folosind centrale mixte pe lemne si peleti

Este foarte important sa ne echipam casa cat mai inteligent cu putinta. Chiar daca facem la inceput in investitie mai mare in diverse instalatii, trebuie sa constientizam ca achizitionarea lor este de viitor si ca ne ajuta sa facem economii luna de luna. Putem alege varianta comoda de incalzire a locuintei cu electricitate, insa daca doar daca aceasta provine de la un sistem solar fotovoltaic sau unul cu eoliana. Altfel, factura de electricitate din reteaua nationala la final de luna va fi uriasa.

Locuintele echipate cu centrale mixte pe lemne si peleti sunt independente, astfel ca proprietarul poate decide in orice moment cand sa o puna in functiune sau cand sa o opreasca. Acesta o poate alimenta cu o cantitate mai mica sau mai mare de combustibil, in functie de temperatura pe care doreste sa o obtina si de suprafata care trebuie incalzita.

Alege centrale mixte pe lemne si peleti eficiente si durabile

Cu aceste centrale pe lemne, carbuni, peleti putem incalzi lejer o suprafata de 180-240 mp. Pentru a garanta durabilitatea, trebuie sa acordam o atentie sporita tipului de cazan. Centralele termice mixte pe lemne, carbuni, peleti 20-21-24 kW ULTIMA II 20 au cazan special conceput pentru a arde cu o umiditate sub 25%, ceea ce aduce un plus de eficienta si un trai mai lung al centralei.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!

Similar products

16,645.50 Ron (19,808.15 Ron pret cu TVA)
4,945.50 Ron (5,885.15 Ron pret cu TVA)
5,395.50 Ron (6,420.65 Ron pret cu TVA)
4,495.50 Ron (5,349.65 Ron pret cu TVA)