Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Contoare solare de energie ET112, ET340 si EM24 pentru instalatii cu panouri fotovoltaice

(815.65 pret cu TVA)
685.42
În stoc
+

Prezentare succinta a contoarelor solare de energie

Contoare solare de energie ET112, ET340 si EM24 pentru instalatii cu panouri fotovoltaice – solutii inteligent optimizate pentru a monitoriza curentul trifazic. Este bine de stiut ca nu se pot combina trei ET112s pentru un sistem trifazat, ci este necesar sa folosit un contoar solar trifazat real. Care sunt diferentele dintre contoare solare de energie ET112, ET340 si EM24 pentru instalatii cu panouri fotovoltaice? Contoarele ET nu au un display de afisaj pe care instalatorul trebuie sa-l seteze intr-o alta setare decat cea care vine din cutie, evitandu-se astfel greselile. Singurul lucru pe care il au este un LED, care clipeste in cazul unei comunicari active. Aceste contoare solare de energie ET112, ET340 si EM24 pentru instalatii cu panouri fotovoltaice sunt destinate pentru a te ajuta sa monitorizezi indeaproape productivitatea sistemului tau solar fotovoltaic. Acum este mai simplu ca oricand sa produci energie verde prin metode nepoluante, din surse regenerabile!

Contoarele solare de energie ET112 (pentru curent monofazic de max. 100A) si ET340 (pentru curent trifazic de max. 65A) sunt in mod obisnuit utilizate intr-un Sistem de stocare a energiei.

EM24 poate fi utilizat doar pentru monitorizarea curentului trifazic.

Pentru a masura puterea si energia intregului ansamblu la cutia de distributie, sau pentru a masura iesirea unui invertor fotovoltaic, pentru a afisa datele de pe Color Control GX si Portalul VRM.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!