Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 si 150/100 VE.Can pentru kituri cu panouri fotovoltaice

2,954.30 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a controlelor solare

Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 si pentru kituri cu panouri fotovoltaice – un aliat de nadejde pentru sistemul tau solar. Aceste controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 si pentru kituri cu panouri fotovoltaice urmaresc setarile fundamentale ale sistemului, prevenind supraincarcarea sau descarcarea brusca, procese ce pot avea efecte negative asupra integritatii sistemului tau. Cand vorbim despre controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 si pentru kituri cu panouri fotovoltaice avem in vedere o modalitate ideala de a programa setarile de incarcare. Este foarte usor sa programezi setari, intrucat in manualul de instructiune vei regasi toate informatiile pentru a configura diferite tipuri de baterii, asa cum sunt cele plumb-acid, litiu si altele.

Controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 utilizeaza cea mai recenta si cea mai rapida tehnologie pentru a converti energia unui panou fotovoltaic in energie care incarca in mod optim un set de baterii.

Modele: 12V/24V/36V/48V.

MPPT: Urmarire a punctului electric maxim ultrarapida a controlerelor solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70

Controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 se conecteaza la un panou fotovoltaic de 150 sau 250 V cu tensiune in circuit deschis si va detecta si incarca setul dvs. de baterii de 12, 24, sau 48 cu un curent de la 70 la 100 A, in functie de model.

Setarile de incarcare sunt complet programabile si pot fi chiar configurate pentru baterii cu compozitie chimica diferita, precum plumb-acid, litiu si altele.

Controlati controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 de la distanta
Controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 pot fi controlate si configurate de la distanta prin Bluetooth cu ajutorul aplicatiei VictronConnect. Aceasta permite configurarea, gestionarea si obtinerea informatiilor privind dispozitivul dintr-o privire, precum tensiunea si curentul bateriilor, tensiunea si curentul panoului fotovoltaic si date istorice.

Conectarea in cascada a unitatilor suplimentare a controlerelor solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70
Controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 sunt dotate cu porturi la magistrala CAN. Aceasta permite comunicare cu incarcatoare suplimentare VE.Can SmartSolar. Unitatile suplimentare sunt pur si simplu „conectate in cascada” una cu cealalta cu un singur cablu RJ45 intre unitatile individuale.

La conectarea intre unitati, toate incarcatoarele individuale VE.Can SmartSolar isi vor sincroniza etapele de incarcare. De asemenea, acestea pot trimite datele lor printr-un singur cablu, la un dispozitiv de monitorizare GX.

Monitorizarea si controlul la distanta a controlerelor solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70
Daca dispozitivul GX este conectat la Internet, portalul Victron Remote Management (VRM) asigura acces la capacitatea maxima a incarcatoarelor dvs. solare.

Controlere solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 - Afisaj SmartSolar Control
Controlerele solare pentru incarcare solara SmartSolar MPPT 150/70 sunt dotate, de asemenea, cu un port VE.Direct, precum celelalte din incarcatoarele noastre solare MPPT. Acest port poate fi utilizat pentru monitorizarea unei singure unitati sau pentru controlul iluminatului stradal. Conectorul la distanta oprit/pornit poate fi controlat in mod extern de un dispozitiv tert, precum o baterie litiu. Un afisaj/control LCD optional conectat ofera date active, configurare si gestionare direct de pe fata dispozitivului.
Producator:
Victron Energy

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!