Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Invertor solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu unda sinus pentru instalatii solare si eoliene

Invertor solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu unda sinus pentru instalatii solare si eoliene

 
6,772.50 Ron
(8,059.28 Ron pret cu TVA)
36021205
În stoc
+

Descriere invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene MasterVolt cu unda sinus

Invertorul solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu unda sinus pentru instalatii solare si eoliene este ideal pentru realizarea conversiei curentului continuu in curent alternativ. Mai exact, acest invertor fotovoltaic are rolul de a modifica tensiunea curentului pentru ca aceasta sa poata fi folosita pentru punerea in functiune a unor diverse echipamente electrice sau electronice dintr-o locuinta, ca de exemplu frigiderul, aspiratorul, masina de spalat sau televizorul. Cu un grad ridicat de performanta si o eficienta crescuta, invertorul solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu unda sinus pentru instalatii solare si eoliene asigura functionarea in conditii optime chiar si a celor mai sensibile echipamente, intrucat are o unda sinusoidala pura, ceea ce inseamna ca produce un curent cu aceeasi frecventa ca cel provenit din reteaua electrica nationala.

COD: 36021205

 

Caracteristici generale invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene MasterVolt cu unda sinus

•    Display: LED;
•    Dimensiuni: 371x318x143 mm;
•    Greutate: 7.8 kg.

 

Beneficiaza de tehnologia undei sinus cu un invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene

Sistemele solare sau eoliene fotovoltaice incep sa fie din ce in ce mai cautate in ultima vreme. Asta pentru ca preturile acestor kit-uri au scazut semnifcativ in ultimii ani, iar poluarea mondiala ne face sa ne indreptam interesul catre alternative ”verzi” de producere a electricitatii. Aceste sisteme fotovotalice pot fi folosite fie pentru gospodariile ce doresc scaderea facturii la electricitate, fie pentru casele izolate ce nu au alte alternative, dar si pentru irigatiile agricole sau pomicole.

Fara invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene nu putem beneficia de energie

Invertorul mai este numit si ”motorul” kit-ului solar fotovoltaic. Putem spune acest lucru pentru ca, fara invertor, energia produsa de panourile solare sau de catre eoliana nu poate intra in reteaua casei. Panourile fotovoltaice produc un curent continuu, in timp ce aplicatiile casnice necesita un curent alternativ.

Un invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene realizeaza aceasta coversie in conditii de maxima siguranta. Acest invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene regleaza tensiunea si asigura proprietarul ca energia produsa de sistemul nepoluant va putea intra in reteaua gospodariei.

Prin ce se caracterizeaza tehnologia undei sinus a unui invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene?

Daca avem un invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene, inseamna ca acesta transforma tensiunea de 24V in tensiune de 230V. Aceasta este necesara in orice gospodarie, pentru a pune in functiune aplicatiile casnice.

Un invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene cu unda sinus se caracterizeaza prin capacitatea de a oferi proprietarului un curent cu aceeasi frecventa ca cel care vine din reteaua nationala de electricitate. In acest fel, cu un invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene cu unda sinus avem siguranta ca niciun aparat electric din gospodarie, oricat de sensibil ar fi, nu va fi defectat atunci cand primeste energie de la panouri. Putem spune ca folosind un invertor monofazic 24V-230V pentru instalatii solare si eoliene orice locuinta poate beneficia de un plus de performanta si siguranta.

Carte tehnica - Invertor solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu unda sinus pentru instalatii solare si eoliene (Carte_tehnica_Invertor_solar_monofazic_24_V_230_V_MasterVolt_cu_unda_sinus_pentru_instalatii_solare_, 2,560 Kb) [Descărcare]