Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit fotovoltaic 2560W pentru autoconsum cu un invertor monofazat, 8 panouri solare monocristaline Full Black 320W 24V, o antena WIFI pentru controlul sistemului si cablul solar necesar cu conectori MC4

(25,788.18 Ron pret cu TVA)
21,670.74 Ron
În stoc
+

Descrierea kitului fotovoltaic 2560W pentru autoconsum cu un invertor monofazat, 8 panouri solare monocristaline Full Black 320W 24V, o antena WIFI pentru controlul sistemului si cablul solar necesar cu conectori MC4

Cum descoperi care este sistemul solar pentru auconsum potrivit pentru tine? Un astfel de Kit fotovoltaic 2560W pentru autoconsum cu un invertor monofazat, 8 panouri solare monocristaline Full Black 320W 24V, o antena WIFI pentru controlul sistemului si cablul solar necesar cu conectori MC4 este o solutie inteligenta si ecologica de productie a energie verzi. Insa pentru a afla daca acest sistem ti se potriveste in ceea ce tine de randamentul oferit, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. Cea mai la indemana metoda este sa contorizezi cati kW consuma nevoile gospodariei tale intr-o zi obisnuita, iar acea valoare sa o compari cu puterea totala instalata a sistemului solar. Astfel, acest de Kit fotovoltaic 2560W pentru autoconsum cu un invertor monofazat, 8 panouri solare monocristaline Full Black 320W 24V, o antena WIFI pentru controlul sistemului si cablul solar necesar cu conectori MC4 se poate dovedi a fi varianta ideala pentru nevoile tale. In timp vei face economii semnificative si nu vei mai depinde de reteaua nationala de electricitate si de fluctuatiile la factura de energie.

Continutul kitului:

 • 8 panouri solare 320Wc cu 60 celule monocristaline pentru un randament ridicat (Garantie 25 ani pe randament).
 • un invertor solar central monofazat (Garantie 10 ani).
 • o antena wifi pentru supravegherea instalatiei de pe un calculator, smartphone ori tableta.
 • setul de conectori pentru instalatia centralei fotovoltaice.
 • cablu solar 4mm² (lungimea la alegere).

Optional:
 • O caseta de sigurante AC monofazata;
 • O caseta de sigurante DC.

Panou solar 320Wc cu 60 celule monocristaline avand un randament ridicat!


Acest panou solar poate furniza intre 3.500Wh si 12.000Wh/zi, in conditii de instalare optimizata (orientare, inclinare). Productia de energie a acestui panou solar variaza in funtie de zona geografica. Panourile noastre solare indeplinesc normele CE si au garantie 25 ani.

Invertoarele solare monofazate

esolar.ro pune la dispozitie o gama de invertoare monofazate inegalabile in industrie privind calitatea, fiabilitatea si eficienta acestora. Aceste invertoare monofazate ofera o tensiune ridicata MPPT pentru a permite o recuperare mai mare a energiei, avand o tensiune maxima de intrare de 580V cu un randament maxim de 97.6%. In plus, aceste invertoare sunt conforme normelor IP65, fara a avea un ventilator intern.

Avantajul unor astfel de invertoare il reprezinta tensiunea ridicata a acestora. De fapt, pornind de la 65V, acesta va putea incepe sa produca energie dimineata, foarte devreme, si va continua acest proces pana noaptea tarziu, cand razele soarelui dispar complet. Pentru a garanta un randament optim de pana la 97.1%, acesta fiind un randament foarte bun pentru astfel de invertoare, acesta nu este echipat cu un transformator.

Garantia producatorului: 10 ani.

Kit solar PLUG AND PLAY
Fiind usor de instalat, kiturile noastre sunt vandute cu toate cablurile necesare, toate fiind premontate.
Veti gasi cablul pre-sertizat de echipa noastra cu conectori MC4 pentru conexiunile dintre panoul solar si invertor. Caseta de sigurante este fabricata cu borne MC4.

Optional:

 • O caseta de sigurante AC monofazata;
 • O caseta de sigurante DC.

esolar.ro va recomanda sa utilizati o caseta de sigurante. Aceasta va permite sa va protejati instalatia. Elementele kitului solar, precum si aparatele conectate la acesta, vor fi protejate de fulgere si la scurtcircuit.

Casetele de siguranta sunt conforme NF EN 61 643-11 et IP65.

Atentie! Kitul de fixare nu este inclus.

Fixarea panoului solar:
 • Oferim diverse sisteme de fixare potrivite pentru orice suport, acoperis plat, gresie, ciment etc.
 • Daca aveti vreo indoiala cu privire la sistemul de fixare care vi s-ar potrivi, nu ezitati sa contactati echipa noastra.

Odata cu cresterea preturilor la electricitate, autoconsumul creste.


Kiturile solare pentru autoconsum permit in zilele noastre utilizarea propriei productii de energie, si consumarea acesteia in timp real datorita invertorului dvs. Pentru acest tip de kit, este recomandat utilizarea dispozitivelor care consuma cel mai mult in timpul zilei, atunci cand productia panourilor solare este optima. In acest mod veti amortiza investitia in cel mai scurt timp posibil.

PRODUCTIVITATE
Productie maxima de energie;
Fiabilitate;
Niciun esec;
Sistem inteligent;
Design simplu, instalare si gestionare rapida;
Controlul si analizarea performantelor de la distanta.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!