Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Kituri solare hibride off-grid cu eoliene 3000W-Hi-MTT

Kituri solare hibride off-grid cu eoliene 3000W-Hi-MTT

 
38,920.50 Ron
(46,315.40 Ron pret cu TVA)
3000W-Hi-MTT
În stoc
+

Descriere kit hibrid off-grid cu panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 kW putere

Kiturile solare hibride off-grid cu eoliene sunt kituri electrice ce combina tehnologia solara fotovoltaica cu tehnologia eoliana. Kiturile solare hibride off-grid cu eoliene ofera beneficiile cumulate ale kiturilor considerate individual. Eolienele si panourile fotovoltaice electrice ofera eficienta maxima impreuna, tinand cont ca energia solara atinge potential maxim pe durata verii, iar viteza vantului este mai mica, pe cand iarna cand soarele are o putere mai mica, vantul bate cu putere, potentand astfel eficienta eolienelor.

Fiecare dintre kiturile solare hibride off-grid cu eoliene 3000W au in componenta lor urmatoarele: trei eoliene Idella Flyboy 600W, trei panouri fotovoltaice electrice policristaline 250W, trei invertoare de kit solar hibrid off-grid MultiPlus 12V 1200W 50-16 Compact, trei acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P si trei regulatori de incarcare Victron MPPT 40Ah.

Aceste kituri solare hibride off-grid cu eoliene sunt sisteme hibride trifazate. Eolienele produc 1,8 kWh in cazul in care va bate vantul cu 11 m/s, panourile fotovoltaice electrice va produc 2,5 kWh media zilnica anuala, iar acumulatorii pot stoca 7,5 kWh. Kiturile solare hibride off-grid cu eoliene 3000W sunt ideale pentru case fara conectare la retea.

COD: 3000W-Hi-MTT

 

Descrierea componentelor kitului hibrid off-grid cu panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 kW putere

 

Eoliene Idella FlyBoy 600W a kiturilor solare hibride off-grid 3000 W

In zonele cu vant constant, eoliana de 600W genereaza curent electric pentru iluminatul exterior al casei, cat si pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse si neconsumate pentru perioadele cu varf. Eoliana FlyBoy 600W este ideala pentru uz casnic, este usoara, mica si foarte silentioasa, si mai mult de atat, porneste de la vant de 0,8 m/s.

Datele tehnice ale eolianei FlyBoy 600W din kiturile solare hibride off-grid 3000 W

 • Voltaj sistem: 12/24/48 V;
 • Putere la 11 m/s: 600 W;
 • Vant de pornire:  1,8 m/s;
 • Numar elice: 3;
 • Material elice: carbon-nylon;
 • Diametru elice: 160 cm;
 • Greutate: 20 kg;
 • Provenienta: Germania;
 • Garantie: 2 ani.

 

Panourile fotovoltaice electrice IPPP-250W ale kiturilor solare hibride off-grid cu eoliene 3000 W

Panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice kit on-grid sau off-grid sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie atat pentru consum propriu cat si daca sunt cablate la reteaua nationala de electricitate. Sunt panouri ideale pentru kituri fotovoltaice rezidentiale.

Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W din kiturile solare hibride off-grid 3000W

 • Celule: Policristalin;
 • Numar celule: 60 in serie;
 • Dimensiunea:  1665x999x35 mm;
 • Greutate: 18,7 kg;
 • Grosime sticla: 3,2 mm;
 • Conector: MC4 – IP67.

Date electrice (STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W din kiturile solare hibride off-grid 3000 W

 • Modul tip: Policristalin;
 • Putere nominala (Pmax): 250 W;
 • Tensiune in circuit deschis (Voc):  37,52 V;
 • Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;
 • Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;
 • Curent la putere maxma (Isc):  8,15 A;
 • Eficienta: 15,06%;
 • Toleranta pozitiva de 0/+5 W;
 • 25 de ani randament garantat!

 

Invertoarele MultiPlus 12V 1200W 50-16 Compact ale kiturilor solare hibride off-grid cu eoliene 3000 W

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii. Invertorul Multiplus este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici avansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA. Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50 A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel. Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica. Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor pentru panouri solare, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a generatorului, de sprijin sau cea de la retea. Invertorul Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de ac eea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin . Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin. Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor. Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de “incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip “Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului “Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara. Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertoarelor MultiPlus 12V 1200W de kituri solare hibride off-grid cu eoliene 3000 W

 • Dimensiuni: 375x214x110 mm;
 • Greutate invertoare panouri solare: 10 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 1200 VA;
 • Putere generata la 25 °C/40°C: 1000/900 W;
 • Puterea de varf: 2400 W;
 • Tensiune CA la iesire/frecventa: 230 VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 9,5 – 17 V;
 • Eficienta maxima: 93%;
 • Putere la sarcina zero: 8 W;
 • Protectie: a - g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC;
 • Garantie: 2 ani.

 

Acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P ai kiturilor solare hibride off-grid cu eoliene 3000 W

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza tehnologia T2, istoric dovedita o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga si energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat si amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice ale acumulatorilor solari Trojan 12V 205Ah J185P ai kiturilor solare hibride off-grid cu eoliene 3000W

 • Model – J185P-AC – Signature Line;
 • Baterii DEEP CYCLE FLOODED, 1200 cicluri la 50% DOD, 2 ani garantie;
 • Tensiune:12 V;
 • Capacitate 5 ore: 168 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 205 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 226 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 2,71 KWh;
 • Terminal: 6;
 • Lungime: 381 mm;
 • Latime: 178 mm;
 • Inaltime:371 mm;
 • Greutate: 52 kg.

 

Regulatori incarcare baterii BlueSolar MPPT 12-24V-40A ai kiturilor solare hibride off-grid cu eoliene 3000 W

Regulator de incarcare MPPT folosit doar in combinatie cu panouri fotovoltaice cu 36/72 celule.

Caracteristici tehnice ale regulatorilor incarcare baterii pentru kiturile solare hibride off-grid cu eoliene 3000W

 • Tensiunea sistemului: U = 12/24 V autoselectabila;
 • Pentru incarcare la 12 V se utilizeaza doar panouri cu 36 celule;
 • Pentru incarcare la 24 V se utilizeaza doar panouri cu 72 celule;
 • Protectii la scurtcircuit si suprasarcina;
 • Dimensiuni: 202x66x140 mm;
 • Garantie: 2 ani.

 

 

Cu panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 KW putere formezi un kit hibrid eficient

Constientizarea beneficiilor sistemelor solare si eoliene duce la dezvoltarea pietei de sisteme nonpoluante. Acest aspect este imbucurator, mai ales ca in Romania se preconizeaza ca proprietarul de sistem fotovoltaic on-grid care introduce energie in reteaua nationala va fi rasplatit pentru serviciile sale.

Un sistem solar hibrid cu eoliana ofera beneficiile sistemelor individuale

Valorificarea energiei solare si eoliene este un pas important catre economiile unei familii. Sistemele solare sau eoliene sunt eco-friendly, pentru ca nu produc emisii de gaze sau deseuri toxice. Un sistem hibrid solar cu eoliana de 3 KW este o alegere inteligenta pentru o locuinta, pentru ca imbina cele doua tipuri de tehnologii nonpoluante: panourile solare capteaza energia soarelui, iar eoliana valorifica energia vantului. 

Indiferent de sezon, cu panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 KW putere vei avea energie electrica gratuita in gospodarie

Un kit format din panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 KW putere este de doua ori mai eficient decat un kit solar fotovoltaic simplu pentru ca va cumula energia produsa de cele doua sisteme individuale. Cand este soare puternic panourile solare vor fi pionul principal, iar cand vremea va fi rea eoliana va fi cea care va furniza electricitate pentru gospodarie.

Alege panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 KW putere cu o durabilitate mare

Acest kit cu panouri fotovoltaice si turbina eoliana de 3 KW putere este destinat caselor cu conectare la retea, fiind un ajutor pentru gospodarie. Componentele sunt de calitate, cu o durabilitate mare (panourile solare beneficiaza de randament garantat vreme de 25 de ani, eoliana, invertorul, acumulatorul si regulatorii incarcare baterii au o garantie de cate 2 ani fiecare).

Panourile solare electrice au o productie anuala de 10 kWh media zilnica anuala, iar daca vantul bate cu 11 m/s  eoliana va produce 600Wh. Acumulatorii pot stoca 7.2 kWh, energie care poate fi folosita pe timp de noapte, in penele de curent sau alte momente pentru diferite aplicatii.

No posts found

Write a review