Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Panouri radiante cu turmalina SolarWind T 700

SolarWind T 700
(1,752.37 Ron pret cu TVA)
1,472.58 Ron
În stoc
+

Panouri radiante cu turmalina SolarWind T 700

Incalzirea radianta este o forma simpla de energie ce incalzeste obiectele direct printr-un proces numit conversie, fara a incalzi aerul dintre acestea. Panourile radiante SolarWind utilizeaza aceasta tehnologie pentru incalzirea apartamentelor, locuintelor, caselor pentru una sau mai multe familii, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale etc.

Acest mod de incalzire este foarte eficient in sensul ca nu sunt pierderi de caldura deoarece corpurile sunt incalzite inaintea aerului si nu invers ca in cazul convectiei. Peretii fiind incalziti in acest mod raman uscati,   eliminand astfel igrasia si mucegaiul. Incaperile incalzite cu Panourile radiante SolarWind, prin radiatie infrarosie, au diferenta de temperatura dintre podea si tavan de max. 3°C, pe cand la incalzirea clasica este de 7-8°C la aceasi temperatura de confort. Randamentul ridicat, de peste 98,5%, este dat de transferarea eficienta a caldurii obtinute obiectelor din jur.

Panourile radiante SolarWind se utilizeaza in siguranta, nu prezinta niciun pericol pentru copii, temperatura suprafetei de incalzire este 95°C, astfel nu exista pericolul ca panoul sa provoace arsuri in cazul atingerii accidentale. Panourile radiante cu rama SolarWind T sunt vopsite in alb. 

Date tehnice:

Model: SolarWind T 700 

Putere: 700W Dimensiuni: 60x90 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]: 10-14

Tensiune: 230 V AC

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!

Similar products