Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

panou radiant pret

Panoul radiant Versatis 300

 
1,365.48 Ron
(1,365.48 Ron pret cu TVA)
Versatis 300
În stoc
+

Panoul radiant Versatis 300

In natura, radiatia infrarosie este unul din tipurile esentiale de transfer de caldura. Acest principiu a fost incorporat in proiectarea panourilor radiante. Panourile radiante Versatis au fost proiectate pentru incalzirea unei game largi de incaperi, atat din cadrul locuintelor, cat si din cadrul spatiilor comerciale.

Panourile radiante Versatis creeaza o egalizare a distributiei temperaturii pe inaltime, intre tavan si podea. Astfel, se evita formarea pernelor de aer supraincalzit care se localizeaza in zona tavanului atunci cand sunt utilizate alte sisteme de incalzire. Incalzirea camerelor cu tavane inalte cu ajutorul panourilor radiante da posibilitatea scaderii semnificative a consumului de energie. Un mare avantaj al acestei serii este ca nu necesita instalatii speciale, sisteme de tevi, cosuri de evacuare, aprobari sau alte avize.

Temperatura suprafetei de incalzire a Panourilor radiante Versatis este 95°C, astfel nu exista pericolul ca panoul sa provoace arsuri in cazul atingerii accidentale. Panourile radiante Versatis sunt vopsite in alb si pot fi cu usurinta personalizate, fie cu o poza din portofoliul firmei sau din colectia personala a clientului, fie prin vopsirea in orice nuanta RAL.

Date tehnice:

Model: Versatis 300

Putere: 300W

Dimensiuni: 60x40 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]: 5-8

Tensiune: 230 V AC

am primit coletul, totul e ok..
Write a review