Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

panouri radiante cu infrarosu

Panoul radiant Versatis 900

 
0.00 Ron
Versatis 900
În stoc
+

Panoul radiant Versatis 900

Sub-gama de unde lungi ale razelor infrarosii reprezinta cel mai eficient segment pentru transportul energiei termice. Acestea sunt integrate in constructia panourilor radiante. Panourile radiante Versatis au fost proiectate pentru a raspunde nevoilor de incalzire atat ale consumatorilor casnici, cat si celor industriali.

Randamentul ridicat al Panourilor radiante Versatis, de peste 98,5%, ajuta la economisirea costurilor de incalzire. Circa 90% din energia termica este transferata prin radiatie infrarosie, restul de 10% fiind transferat prin convectie. Panourile radiante Versatis incalzesc obiectele, asigurand o temperatura constanta in incapere. Designul special al Panourilor radiante Versatis permite personalizarea si utilizarea mobila a panourilor. Picioarele pliabile cu inaltime reglabila faciliteaza transportul usor si depozitarea in spatii mici.  

Panourile radiante Versatis au un design modern, versatil, usor de personalizat, fie ca este vorba despre vopsirea in orice nuanta RAL, fie ca este vorba de atasarea unei poze. Poza personalizata poate fi aleasa din portofoliul firmei sau din colectia personala a clientului. Temperatura suprafetei de incalzire este 95°C, astfel nu exista pericolul ca panoul sa provoace arsuri in cazul atingerii accidentale.

Date tehnice:

Model: Versatis 900

Putere: 900W

Dimensiuni: 60x120 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]: 14-18

Tensiune: 230 V AC

No posts found

Write a review