Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

incalzire radiatii infrarosii

Panoul radiant Versatis 700

 
2,034.85 Ron
(2,034.85 Ron pret cu TVA)
Versatis 700
În stoc
+

Panoul radiant Versatis 700

Principiul de functionare al panourilor radiante este similar cu cel al razelor solare, diferenta fiind ca panourile radiante emit doar radiatii infrarosii, evitand efectul negativ al razelor UV. Radiatiile infrarosii emise sunt sanatoase si total nepericuloase, astfel incat ele sunt utilizate si in spitale pentru a mentine temperatura calda in cazul noilor nascuti.

Panourile radiante Versatis au fost proiectate pentru incalzirea apartamentelor, locuintelor, caselor pentru una sau mai multe familii, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale etc. Elementele de incalzire cu raze infrarosii incalzesc podeaua, peretii si obiectele. Aceasta caldura se acumuleaza in obiectele de mobilier, podea si pereti, care la randul lor transmit caldura mediului inconjurator. In acest mod se obtine o temperatura optima, confortabila in incapere, fara a incalzi mai intai aerul din aceasta.

Designul elegant si inovativ al panourilor radiante Versatis permite utilizarea in cladiri noi, cladiri vechi, renovate, dar si pe balcon, terasa sau in gradina. Panourile radiante Versatis sunt vopsite in alb, cu turmalina sunt personalizate cu o poza la alegere din portofoliul firmei sau din colectia personala a clientului. Optional, este posibila vopsirea in orice nuanta RAL.

Date tehnice:

Model: Versatis 700

Putere: 700W

Dimensiuni: 60x90 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]: 10-14

Tensiune: 230 V AC

No posts found

Write a review