Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

panouri radiante pret

Panouri radiante infrarosu incalzire SolarWind 700

 
1,225.65 Ron
(1,225.65 Ron pret cu TVA)
SolarWind 700
În stoc
+

Panouri radiante infrarosu incalzire SolarWind 700

Panourile radiante SolarWind se conecteaza la reteaua electrica, incalzesc peretii si obiectele din incaperi care mai apoi degaja caldura in camera, intr-un mod uniform. Principiul de functionare este cel al caldurii solare, dar undele contin numai radiatii infrarosii, nu si radiatii ultraviolete periculoase.

Temperatura suprafetei de incalzire a Panourilor radiante SolarWind este 95°C, astfel nu exista pericolul ca panoul sa provoace arsuri in cazul atingerii accidentale. Aerul isi pastreaza umiditatea normala fara a fi necesara umidificarea suplimentara. Panoul radiant SolarWind nu ridica praful in camera si este recomandat persoanelor suferinde de astm si alergii.

Designul elegant si simplu, fara rama, permite o mare libertate in decorarea interiorului. Panoul radiant SolarWind are o grosime de doar 10 mm si este fabricat din aluminiu. Panourile radiante cu rama sunt vopsite in alb, cu turmalina si pot fi personalizate cu o poza la alegere din portofoliul firmei sau din colectia personala a clientului.

Date tehnice:

Model: SolarWind 700

Putere: 700W

Dimensiuni: 60x90cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]: 10-14

Tensiune: 230 V AC

m-ar fi ajutat sa stiu ce greutate are
Write a review