Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pompe de caldura IHAW 12,2 kW AirBox pentru montajul la exterior

esolar10352
(47,115.43 Ron pret cu TVA)
39,592.80 Ron
În stoc
+

Prezentare pompe de caldura IHAW 12,2 kW AirBox

Pompele de caldura IHAW 12,2 kW Airbox pentru montajul la exterior sunt sisteme de incalzire locuintei, mult mai eficiente si mai economice decat sistemele pe baza de combustibil fosil. Mai mult de atat, aceste pompe de caldura aer-apa, asigura atat incalzirea casei, in lunile geroase, cat si racirea acesteia, in perioada anotimpului estival. Recomandate pentru casele cu un consum redus de energie, de pana la 17 kW, pompele de caldura IHAW 12,2 kW Airbox au un coeficient de performanta ridicat, fiind economice si performante. Aceste sisteme minimizeaza costurile la facturile de energie, intrucat consuma un mic procent din energia electrica, pentru activarea compresorului, minimizeaza emisiile de dioxid de carbon si pot inlocui cu succes aparatele de aer conditionat. Silentioase si cu un design compact, pompele de caldura aer-apa IHAW 12,2 kW un design compact care permite instalarea lor in aproape orice loc din afara.

Detalii ale pompelor de caldura IHAW 12,2 kW AirBox

Pompa de caldura IHAW 12,2 kW AirBox este de o valoarea de ridicata in randul pompelor de caldura economice. Confortabila pompa de caldura aer-apa este ideala pentru casele cu consum redus de energie, cu o capacitate de pana la 17 kW. In combinatie cu o rezistenta electrica in cascada (optional) poate produce o putere termica de pana la 35 kW, astfel ca acest tip de pompe de caldura sunt cerute in cazul cladirilor mai mari. Valoarea COP este ridicata fiind intre 4.0-4.2 (L7/W35) facand parte dintr-o serie extrem de economica si sunt, prin urmare, echilibrul dintre costuri si beneficii. Pompa face putin zgomot avand ventilatoare cu turatie variabila si un design compact care permite instalarea in aproape orice loc din afara. In dotarea standard sunt incluse radiatoare electrice care pot sa asigure chiar si in zilele foarte reci, incalzirea putand fi pornita individual, la cerere. La cerere, dispozitivele pot, de asemenea, veni cu functia de interfata Web de racire pentru intretinere de la distanta prin intermediul Internetului, precum si cu un card de expansiune pentru reglementarea si controlul de pana la patru circuite de incalzire (optional).

Date tehnice ale pompelor de caldura IHAW 12,2 kW AirBox

 • Capacitate de incalzire (L7 W35): 12,2 kW;
 • Incalzire auxiliara: 6 kW;
 • Capacitate de racire (L7 W35): 9,6 kW;
 • Agent frigorific: R407C;
 • Putere (L7 W35): 2,8 kW;
 • Flux de temperatura max.: 50°C;
 • COP (L7 W35): 4,3;
 • Dimensiuni WP (IxLxA): 1650x1300x530 mm;
 • Temperatura de lucru: -20 la +30°C;
 • Greutate: 176 kg.
 • Standard - culoare gri argintiu.

 

Folosesti pompe de caldura si faci economii indiferent de sezon

Intre confort si economii ar trebuie sa existe mereu un echilibru. Aceasta balanta se inclina deseori in gospodariile noastre, pentru ca din cauza unui buget limitat renuntam la anumite servicii. Cu toate acestea, confortul termic din locuinta trebuie asigurat indiferent de anotimp, mai ales daca aveti copii cu varste fragede.

Alege pompe de caldura pentru a inlocui centralele termice pe gaz iarna

Centralele termice pe gaz sau pe lemne sunt modalitati eficiente de incalzire, dar costurile de intretinere si de functionare sunt mari. Pentru a face economii este ideal sa alegeti pompe de caldura aer-apa care sa asigure confortul termic al casei la preturi foarte mici.

Pompele de caldura cu turatie variabila sunt instalatii moderne si eficiente pentru a crea un ambient placut in interiorul locuintei. Pentru incalzire se foloseste pe post de materie prima energia inepuizabila din aer, iar singurul consum este acela de electricitate pentru compresor. Astfel, aceste pompe de caldura sunt ideale pentru a incalzi locuinta intr-un mod econom, avand o capacitate de incalzire de 12,2 kW.

Si vara avem nevoie de confort termic – alege pompe de caldura pentru a raci locuinta!

In mod surprinzator, o pompa de caldura nu este doar pentru incalzire, ci functioneaza si in sens invers. Pe timp de vara, pompele de caldura inlocuiesc cu succes aparatele de aer conditionat, fiind potrivitie pentru a racori aerul din interior. In perioadele caniculare, aceste pompe de caldura regleaza temperatura aerului intr-un mod eficient si econom, scazand vizibil factura la electricitate si avand o capacitate de racire (L7 W35) de 9,6 kW.

Alege pompe de caldura IHAW 12,2 kW AirBox cu ventilatoare de turatie variabila

Aceste pompe de caldura aer-apa sunt potrivite pentru locuintele cu un consum mic de energie, cu o capacitate de pana la 17 kW. Acestea functioneaza 80% pe baza energiei din aer si 20% cu electricitatea necesara compresorului, deci sunt o metoda economa de incalzire sau de racire a casei.

Ventilatoarele de turatie variabila sunt un accesoriu important, pentru ca au un rol definitoriu in diminuarea zgomotului produs de pompe in timpul functionarii. Optional, se poate adauga o rezistenta electrica in cascada care sa produca o energie termica mai mare, de pana la 35 kW.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!