Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sistem back-up trifazat 10KW cu baterii solare

Sistem back-up trifazat 10KW cu baterii solare

 
71,077.50 Ron
(84,582.23 Ron pret cu TVA)
10000W-QTBU
În stoc
+

Prezentare sistem back-up trifazat 10KW cu baterii solare

Sistemul back-up trifazat cu baterii soalre este un sistem UPS (Uninterruptible Power Supply), care asigura sursa neintreruptibila de energie pentru o gama larga de consumatori. Acest sistem de back-up trifazat este recomandat pentru evitarea neplacerilor cauzate de intreruperile curentului electric.

Sistemul back-up trifazat 10KW cu baterii solare este folosit ca sistem de rezerva si are in componenta lui urmatoarele echipamente: trei invertoare solare fotovoltaice Victron Quattro 48V 10000W 140-100-100 si zece acumulatori de instalatie fotovoltaica 12V 205Ah J185P AC TRJ SG. Acest sistem trifazat de back-up se adreseaza unui consum de varf de 30 kW; acumulatorii solari pot stoca 25 kWh.

Se adreseaza consumatorilor mari de energie electrica, spitalelor, cladirilor de birou, intreprinderilor, magazine de prezentare, hale de productie, malluri, supermarketuri, restaurante sau hoteluri.

COD: 10000W-QTBU

 

Garantiile oferite pentru sistem back-up trifazat 10KW cu baterii solare

 

Descriere componente in amanunt sistem back-up trifazat 10KW cu baterii solare

 

Invertoarele solare fotovoltaice Victron Quattro 48V 10000W 140-100-100 ale sistemeului back-up trifazat 10KW

Doua intrari de CA, cu comutator incorporate

Invertorul solar pentru centrale fotovoltaice Quattro poate fi conectat la doua surse independente de CA, cum ar fi reteaua electrica si un generator sau doua generatoare. Invertorul Quattro se va conecta automat la sursa activa.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul pentru centrale fotovoltaice Quattro preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea de a doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Quattro-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire.

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 10 invertoare Quattro pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, zece invertoare solare pentru centrale fotovoltaice Quattro 48/10000/140, vor furniza 90 kW/ 100 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 1400 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Trei unitati pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 10 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 270 kW/300 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 4000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a generatorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul Quattro este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 16A per invertor la 230VAC). Cu panoul de control poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Invertorul Quattro va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de spijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Quattro sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur Quattro asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Energie solara fotovoltaica: sursa de curent disponibila chiar si in cazul caderii retelei

Invertorul Quattro poate fi utilizat atat in sisteme cu panouri fotovoltaice ce sunt sau nu conectate la retea cat si in cazul altor sisteme ce folosesc energie alternativa.

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare, echipamentul Quattro este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertoarelor solare fotovoltaice Victron Quattro 48V 10000W 140-100-100
 • Dimensiuni: 470 x 350 x 280 mm;
 • Greutate invertoare solare pentru centrale fotovoltaice: 45 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 10000 VA;
 • Putere generata la 25°C / 40°C: 9000/8000 W;
 • Puterea de varf: 20000 W;
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 38 – 66 V;
 • Eficienta maxima: 96%;
 • Putere la sarcina zero: 35 W;
 • Protectie: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Acumulatorii de instalatie fotovoltaica 12V 205Ah J185P AC TRJ SG ai sistemului back-up trifazat 10KW

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga şi energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat şi amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice ale acumulatorilor de instalatie fotovoltaica 12V 205AH J185P AC TRJ SG
 • Tensiune: 12 V;
 • Capacitate 5 ore: 168 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 205 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 226 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 2.71 KWh;
 • Terminal: 6;
 • Lungime: 381 mm;
 • Latime: 178 mm;
 • Inaltime:371 mm;
 • Greutate: 52 kg.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

 

Un sistem back-up trifazat pentru firma asigura necesarul de electricitate

Electricitatea este absolut indispensabila vietii moderne. Fiecare dintre noi are nevoie de energie electrica in propria locuinta pentru iluminat, folosirea diverselor electronice, gatit si multe alte activitati.

Electricitatea, o necesitate pentru orice firma

Orice intreprindere este dependenta de conectarea la electricitate. Toata aparatura, calculatoarele, imprimantele, iluminatul depind de energia electrica. Fiecare procedura sau act intocmit necesita energie electrica, asa ca, daca detineti o afacere, trebuie sa va asigurati ca activitatea angajatilor nu va fi afectata de penele de curent.

Un sistem back-up trifazat pentru firma, salvarea in cazul penelor de curent

O pana de curent poate insemna o problema grava pentru o firma. Multe proiecte in lucru pe calculator, programe sau alte materiale online se vor pierde in momentul in care curentul electric dispare subit. Fie ca este vorba despre o intrerupere de curent care are loc la nivelul intregului oras, fie ca este o problema la nivelul cladirii firmei, trebuie sa existe un sistem back-up care sa salveze situatia.

Un sistem back-up trifazat 10000 W cu acumulatori este ideal pentru o intreprindere. Rolul unui asemenea sistem este acela de a asigura o sursa neintreruptibila de energie electrica pentru orice cladire, datorita capacitatii sale mari. Asadar, un astfel de sistem back-up trifazat se adreseaza cladirilor de birouri, spitalelor, magazinelor, hotelurilor etc.

De ce sa alegi un sistem back-up trifazat de 10000 W pentru firma ta?

Orice firma trebuie sa aiba un sprijin in cazul in care electricitatea de la reteaua nationala se opreste subit. Acest sprijin poate fi considerat acest sistem back-up trifazat, care este ideal pentru a evita neplacerile cauzate de penele de curent.

Acest sistem back-up trifazat este ideal pentru firme, deoarece se adreseaza consumatorilor cu un varf de 30 kW, acumulatorii solari putand stoca 18 kWh. Acest lucru este perfect pentru o intreprindere care are un consum ridicat de electricitate si care nu poate risca sa piarda informatii pretioase din cauza caderilor de electricitate.

Un asemenea sistem back-up trifazat cuprinde componente de inalta calitate, durabile si eficiente pentru o firma. De exemplu, cele 3 invertoare solare fotovoltaice Victron Quattro 48V 10000W indeplinesc multiple standarde, avand o eficienta maxima de 96%. Pe de alta parte, cei 10 acumulatori solari Varta LAD150 au o tehnologie Deep-Cycle AGM, fiind ideali chiar si pentru barci, rulote, sisteme de energie regenerabila etc. Durabilitatea exceptionala a acumulatorilor este de pana la opt ori mai mare decat bateriile traditionale, fiind alegerea ideala pentru un sistem back-up trifazat pentru firma.

No posts found

Write a review