Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sistem back-up UPS sinus pur 1600W

Sistem back-up UPS sinus pur 1600W

 
7,416.00 Ron
(8,825.04 Ron pret cu TVA)
1600W-MVBU
În stoc
+

Prezentare sistem back-up UPS sinus pur 1600W

Sistemul de back-up UPS reprezinta un sistem de rezerva pentru cazurile in care reteaua de curent electric cade. Un sistem de back-up sinus pur va garanteaza ca in cazul unei defectiuni comutarea se va face in mai putin de 20 milisecunde, astfel incat echipamentele electronice vor functiona fara intreruperi.

Sistemul de back-up UPS sinus pur 1600W are in componenta sa un invertor pentru sisteme solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1600W 40-16 Compact si 4 baterii solare Varta LAD85 AGM Deep-Cycle. Acest sistem de back-up UPS sinus pur 1600W sustine un consum de varf de 1600W, iar acumulatorii solari pot stoca 4kWh.

Acest sistem de back-up UPS sinus pur 1600W care asigura o sursa neintreruptibila de energie se adreseaza unei plaje largi de consumatori, atat pentru uzul rezidential, cat si pentru cel industrial.

COD: 1600W-MVBU

 

Garantii oferite pentru sistemul back-up UPS sinus pur 1600W

 

Descrierea in amanunt a componentelor sistemului back-up UPS sinus pur 1600W

 

Invertorul de sisteme solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1600W 40-16 Compact al sistemului back-up UPS sinus pur 1600W

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii

Invertorul Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici avansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare pentru sisteme solare fotovoltaice Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor pentru sisteme solare fotovoltaice, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a generatorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor

Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de „incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip „Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului „Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertorului de sisteme solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1600W 40-16 Compact
 • Dimensiuni: 375 x 214 x 110 mm;
 • Greutate: 10 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 1600 VA;
 • Putere generata la 25°C / 40°C: 1300 / 1200 W;
 • Puterea de varf: 3000 W;
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19-33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 10 W;
 • Protectie invertoare pentru sisteme solare fotovoltaice: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Bateriile solare Varta LAD85 AGM Deep-Cycle ale sistemului back-up UPS sinus pur 1600W

Bateriile solare Varta LAD85 AGM Deep-Cycle au fost dezvoltate special pentru ultimele modele de barci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene si foloseste tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv bateria poate sa puna la dispozitie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numerosi consumatori electrici pe intreaga ei durata de functionare. Datorita autodescarcarii minime, se preteaza perfect si pentru utilizarea sezonala si nu necesita intretinere.

Caracteristicile bateriilor solare Varta LAD85 AGM Deep-Cycle
 • Ideale pentru barcile cu performanta electrica inalta, yachturi, rulote si pentru sisteme de energie regenerabila;
 • Tehnologie AGM rezista temeinic la socuri si vibratii;
 • Durabilitate exceptionala: rezistenta la cicluri de pana la opt ori mai mare decat bateriile conventionale (pana la 800 de cicluri la un grad de descarcare de 50%);
 • Robusta, constructie absolut etansa;
 • Ideala pentru toate necesitatile dumneavoastra de pornire si alimentare.
Date tehnice ale bateriei solare Varta LAD85 AGM Deep-Cycle
 • Capacitate: 20 h (EN) 85 Ah;
 • Capacitate: 5 h (EN) 70 Ah;
 • Dimensiuni: 260 x 169 x 230,5 mm;
 • Curent pornire la -18: (CCA), EN [A]: 510 A;
 • Marine Cranking Amps: (SAE) @ 0°C: 600 A;
 • Greutate: 25 kg;
 • Tehnologie: Deep-Cycle AGM.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

No posts found

Write a review