Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sisteme fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW

Sisteme fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW

 
6,264.00 Ron
(7,454.16 Ron pret cu TVA)
1600W-MTBU
În stoc
+

Prezentare sisteme fotovoltaice back-up sinus pur 1,6KW

Sistemele fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW au in componenta lor cate un invertor pentru sisteme solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1600W 40-16 Compact si doi acumulatori de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG. Aceste sisteme fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW sustin un consum de varf de 1600W, iar acumulatorii solari pot stoca 3.6 kWh.

Sistemele fotovoltaice de back-up sinus pur reprezinta sisteme de rezerva pentru cazurile in care reteaua de curent electric cade. Sistemele fotovoltaice back-up sinus pur va garanteaza ca in cazul unei defectiuni comutarea se va face in mai putin de 20 milisecunde, astfel incat echipamentele electronice vor functiona fara intreruperi.

Aceste sisteme fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW care asigura o sursa neintreruptibila de energie se adreseaza unei plaje largi de consumatori, atat pentru uzul rezidential, cat si pentru cel industrial.

COD: 1600W-MTBU

 

Garantii oferite pentru sistemele fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW

 

Descrierea in amanunt a componentelor sistemelor fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW

 

Invertorul de sisteme solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1600W 40-16 Compact al sistemelor fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii

Invertorul Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici avansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare pentru sisteme solare fotovoltaice Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor pentru sisteme solare fotovoltaice, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW / 90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a generatorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor

Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de „incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip „Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului „Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice ale invertorului de sisteme solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1600W 40-16 Compact
 • Dimensiuni: 375 x 214 x 110 mm;
 • Greutate: 10 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 1600 VA;
 • Putere generata la 25°C / 40°C: 1300 / 1200 W;
 • Puterea de varf: 3000 W;
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19-33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 10 W;
 • Protectie invertoare pentru sisteme solare fotovoltaice: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG ai sistemelor fotovoltaice de back-up sinus pur 1,6KW

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse.  Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima , o durata de utilizare mai lunga şi energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat şi amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice pentru acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG
 • Tensiune: 12 V;
 • Capacitate 5 ore: 120 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 150 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 166 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 1.99 KWh;
 • Terminal: 2;
 • Lungime: 351 mm;
 • Latime: 181 mm;
 • Inaltime: 283 mm;
 • Greutate: 38 kg.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

No posts found

Write a review