Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sisteme solare back-up UPS cu acumulatori 3KW

3000W-MTBU
(12,814.52 Ron pret cu TVA)
10,768.50 Ron
În stoc
+

Prezentare sistem solar back-up UPS cu acumulatori 3KW

Sistemele solare back-up cu acumulatori 3KW sunt sisteme UPS (Uninterruptible Power Supply) si au in componenta lor urmatoarele echipamente: un invertor solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 si doi acumulatori de instalatie fotovoltaica 12V 205Ah J185P AC TRJ SG. Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori sunt gandite pentru consumatori care au un consum de varf de 3000W, acumulatorii putand stoca 4.9 kWh.

Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori vin in ajutorul consumatorilor care doresc sa preintampine caderile de curent electric. In cazul intreruperii curentului electric sau in eventualitatea unei defectiuni a retelei electrice, acest sisteme solare back-up UPS cu acumulatori vor prelua alimentarea, astfel incat electronicele si activitatile desfasurate cu ajutorul acestora nu vor avea de suferit.

Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori 3KW sunt ideale pentru sedii de firme, pentru retele de calculatoare, iluminatul de urgenta a cladirilor de birouri, in sectiile spitalelor sau in cabinetele stomatologice.

COD: 3000W-MTBU

 

Garantiile oferite pentru sistem solar back-up UPS cu acumulatori 3KW

 

Descrierea componente sistem solar back-up UPS cu acumulatori 3KW in amanunt

 

Invertorul solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 al sistemelor solare back-up UPS cu acumulatori 3KW

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii

Invertorul 3000W solar Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici  vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul 3000W solar Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50 A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare de 3000W solare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul 3000W Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor

Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de „incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip „Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului „Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Datele tehnice ale invertorului solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50
 • Dimensiuni: 362 x 258 x 218 mm;
 • Greutate invertor 3000W solar: 18 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 3000 VA;
 • Putere generata la 25°C / 40°C: 2500 / 2000 W;
 • Puterea de varf: 6000 W;
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19 - 33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 15 W;
 • Protectie: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Acumulatorii de instalatie fotovoltaica 12V 205Ah J185P AC TRJ SG ai sistemelor solare back-up UPS 3KW

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga şi energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat şi amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice ale acumulatorilor de instalatie fotovoltaica 12V 205AH J185P AC TRJ SG
 • Tensiune: 12 V;
 • Capacitate 5 ore: 168 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 205 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 226 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 2.71 KWh;
 • Terminal: 6;
 • Lungime: 381 mm;
 • Latime: 178 mm;
 • Inaltime:371 mm;
 • Greutate: 52 kg.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

 

Ce este un sistem solar back-up si care este eficienta lui?

Fara dubii suntem dependenti de energia electrica. In locuinte, banci, spitale, firme etc. exista o permanenta nevoie de electricitate. Atunci cand, din diverse cauze, energia electrica se intrerupe, trebuie sa avem o solutie de rezerva, un sistem solar back-up, pentru a nu afecta activitatile desfasurate in aceste cladiri.

Foloseste un sistem solar back-up pentru a beneficia de energie electrica in momentul unei pene de curent

Un sistem solar back-up are la baza ideea inmagazinarii energiei electrice si distribuirea ei in cladire in momentul oportun. Atunci cand curentul se intrerupe subit, activitatile oamenilor sunt dereglate si necesita rapid o solutie. Acest lucru se poate intampla daca este conectat un asemenea sistem, deoarece el furnizeaza automat energia electrica necesara, fara a se sesiza trecerea. Nici nu veti simti ca electricitatea a fost intrerupta si a intervenit acest sistem solar back-up, iar acest avantaj suprem este de mare ajutor in orice cladire.

Acest sistem solar back-up cuprinde elemente de o tehnologie inalta, precum: invertorul solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 si doi acumulatori de instalatie fotovoltaica 12V 205Ah J185P AC TRJ SG. Aceste componente au capacitatea de a construi impreuna un sistem de energie electrica suplimentar, asigurand necesarul de electricitate in cazul penelor de curent.

Sistem solar back-up ideal pentru cladirile mari

Sistemele solare back-up UPS cu acumulatori 3KW sunt de calitate si au o eficienta mare. Aceste sisteme sunt special concepute pentru consumatorii cu un varf de 3000W, acumulatorii putand stoca 4.9 kWh. Aceasta putere de stocare foarte buna a acumulatorilor de instalatie fotovoltaica face acest sistem solar back-up ideal pentru cladirile mari, care necesita un volum mare de electricitate.

Invertorul solar 3000W folosit de instalatie prezinta unda sinusoidala, incarcator complex de acumulatori si comutator de CA de mare viteza. Cu toate acestea, invertorul are posibilitatea de a deveni trifazic, realizandu-se o imbunatatire privind capacitatea sistemului.

De asemenea, acumulatorii de instalatie fotovoltaica folositi pentru sistemele back-up au o durabilitate mare in timp, fiind speciali conceputi pentru a rezista vreme indelungata. Gama Signature de baterii de tip „descarcare adanca” este foarte apreciata din portofoliul Trojan, avand o calitate inalta si o eficienta pe masura.

Pe de alta parte, un sistem solar back-up este sistem UPS, expresia Uninterruptible Power Supply semnificand o sursa de energie neintrerupta, a carei trecere se face insesizabil.

Asadar, fiecare intreprindere mare, spital sau banca trebuie sa detina un sistem solar back-up, pentru a nu sesiza intreruperile de curent si pentru ca acestea sa nu afecteze activitatea interna.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!