Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sistem solar de back-up sinus pur 3000W

Sistem solar de back-up sinus pur 3000W

 
13,207.50 Ron
(15,716.93 Ron pret cu TVA)
3000W-MVBU
În stoc
+

Prezentare sistem solar de back-up sinus pur 3000W

Sistemul solar de back-up sinus pur vine in ajutorul consumatorilor care doresc sa preintampine caderile de curent electric. In cazul intreruperii curentului electric sau in eventualitatea unei defectiuni a retelei electrice, aceste sisteme solare de back-up sinus pur vor prelua alimentarea, astfel incat electronicele si activitatile desfasurate cu ajutorul acestora nu vor avea de suferit.

Sistemul solar de back-up sinus pur 3000W este un sistem UPS (Uninterruptible Power Supply) si are in componenta sa urmatoarele echipamente: un invertor solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 si patru acumulatori solari Varta LAD150 AGM Deep-Cycle. Sistemul solar de back-up sinus pur este gandit pentru consumatori care au un consum de varf de 3000W, acumulatorii putand stoca 7,2 kWh.

Sistemul solar de back-up sinus pur 3000W este ideal pentru sedii de firme, pentru retele de calculatoare, iluminatul de urgenta a cladirilor de birou, in sectiile spitalelor sau in cabinetele stomatologice.

COD: 3000W-MVBU

 

Garantiile oferite pentru sistemul solar de back-up sinus pur 3000W

 

Descrierea in amanunt a componentelor sistemului solar de back-up sinus pur 3000W

 

Invertorul solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50 al sistemului solar de back-up sinus pur 3000W

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii

Invertorul 3000W solar Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici  vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul 3000W solar Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50 A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare de 3000W solare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul 3000W Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor

Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de „incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip „Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului „Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Datele tehnice ale invertorului solar Victron Multiplus 24V 3000W 70-50
 • Dimensiuni: 362 x 258 x 218 mm;
 • Greutate invertor 3000W solar: 18 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 3000 VA;
 • Putere generata la 25°C / 40°C: 2500 / 2000 W;
 • Puterea de varf: 6000 W;
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19 - 33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 15 W;
 • Protectie: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Acumulatorii solari Varta LAD150 AGM Deep-Cycle sistemului solar de back-up sinus pur 3000W

Acumulatorul solar Varta LAD150 a fost dezvoltat special pentru ultimele modele de barci cu electromotor, yachturi, rulote, sisteme fotovoltaice, eoliene si foloseste tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat). Din acest motiv acumulatorul solar poate sa puna la dispozitie rezerve de energie enorme cu care poate alimenta numerosi consumatori electrici pe intreaga lui durata de functionare. Datorita autodescarcarii minime, se preteaza perfect si pentru utilizarea sezonala si nu necesita intretinere.

Caracteristiri acumulatori solari Varta LAD150 AGM Deep-Cycle
 • Ideal pentru barcile cu performanta electrica inalta, yachturi, rulote si pentru sisteme de energie regenerabila;
 • Tehnologie AGM, rezista cu succes la socuri si vibratii;
 • Durabilitate exceptionala: rezistenta la cicluri de pana la opt ori mai mare decat bateriile conventionale (pana la 800 de cicluri la un grad de descarcare de 50%);
 • Robusta, constructie absolut etansa;
 • Ideal pentru toate necesitatile dumneavoastra de pornire si alimentare.
Date tehnice ale acumulatorilor solari Varta LAD150 AGM Deep-Cycle
 • Capacitate: 20 h (EN) 150 Ah;
 • Capacitate: 5 h (EN) 123 Ah;
 • Dimensiuni:  484 x 171 x 241mm;
 • Curent pornire la -18: (CCA), EN [A]: 900 A;
 • Marine Cranking Amps: (SAE) @ 0°C: 1070 A;
 • Greutate: 45,5 kg;
 • Tehnologie: Deep-Cycle AGM.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

No posts found

Write a review