Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Structuri din aluminiu robust pentru 7 module solare monocristaline si policristaline dispuse pe verticala pentru acoperisurile inclinate din tabla cutata

(672.05 Ron pret cu TVA)
564.75 Ron
În stoc
+

Montarea structurii din aluminiu robust pentru 7 module solare monocristaline si policristaline

Structura din aluminiu robust pentru 7 module solare monocristaline si policristaline pentru acoperisurile inclinate permite prinderea pe verticala a modulelor si poate fi amplasata pe acoperisurile din tabla cutata. Aceasta poate fi ancorata cu usurinta pe structura acoperisului fara a demonta tabla.

Datorita design-ului simplu si practic, structura din aluminiu robust pentru 7 module solare monocristaline si policristaline dispuse pe verticala pentru acoperisurile inclinate poate fi fixata cu usurinta pe acoperisurile din tabla cutata, in mod etans, fara a permite infiltrarea apei. In plus, ofera posibilitatea de extindere, in functie de necesitati.

Intreaga structura din aluminiu robust pentru 7 module solare monocristaline si policristaline dispuse pe verticala pentru acoperisurile inclinate din tabla cutata poate rezista la o viteza a vantului de pana la 29 m/s si la o greutate a zapezii de pana la 200 N/m2.

Cele 7 module solare sunt fixate de profilul din aluminiu cu ajutorul unor piese superioare, acestea fiind prinse cu surub si piulita autoblocanta. Structura permite fixarea modulelor cu grosimea intre 35mm si 50mm.

Recomandam ca, inainte de instalare, sa verificati daca structura acoperisului este suficient de rigida pentru a sustine structura de prindere din aluminiu impreuna cu cele 7 panouri fotovoltaice.

Detalii tehnice ale structurii din aluminiu robust pentru 7 module solare monocristaline si policristaline

Structura robusta pentru 7 module solare monocristaline si policristaline dispuse pe verticala pentru acoperisurile inclinate din tabla cutata este realizata in intregime din aluminiu de inalta calitate. Accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil A2-70, unul dintre cele mai rezistente materiale la coroziune disponibile, oferindu-le acestora o rezistenta la tractiune de 700 N/mm2. Aliajul cadrului de fixare din aluminiu este EN AW-6005A T6, acesta fiind un aliaj pentru uz general potrivit pentru structuri cu rezistenta medie.

Toate elementele de sustinere si de prindere au fost supuse unor teste de tractiune mecanica pentru a verifica daca acestea coincid cu specificatiile de proiectare, garantand, astfel, o structura de inalta calitate.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!