Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Turbine eoliene mici RTL 504-12V-3W-24W-44W

RTL50412V3W24W44W
(2,104.52 pret cu TVA)
1,768.50
În stoc
+

Descriere turbine eoliene mici RTL 504

Turbinele noastre eoliene ofera o modalitate sigura de incarcare a bateriilor in locatii indepartate si dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost operațiunile critice pentru telecomunicatii, colectarea de date stiintifice.

Turbina eoliana mica pentru locatii temporare. Cu o greutate usoara sunt potrivite de instalat temporar. RTL 504 este un candidat ideal pentru incarcarea sistemelor cu baterii mici.

Energie eoliana pentru rulote si caravane. Turbinele eoliene mici RTL 913 pot fi folosite pentru instalatii temporare pe sol, de exemplu pentru caravane si rulote.

Regulator de incarcare - Regulatoarele de incarcare sunt proiectate pentru a fi conectate intre turbina eoliana si baterii cu posibilitatea de a realiza un sistem hibrid cu panouri fotovoltaice. Acestea ofera si protectie bateriilor la supraincarcare.

 

Date tehnice turbine eoliene mici RTL 504

 • Porneste la vant de: 2.5 m/s;
 • Putere la 5 m/s: 3 W;
 • Putere la 11 m/s: 24 W;
 • Putere la 15 m/s: 44 W;
 • Diametru turbina: 510 mm;
 • Numar elice: 6;
 • Greutate: 6 kg;
 • Ideal pentru a face un sistem hibrid, se poate conecta si un panou fotovoltaic;
 • Incarca baterii pana in 100Ah;
 • Sistem manufacturat in UK;
 • Garantie 2 ani.

 

 

Turbine eoliene pentru barci - energie eoliana pana si in cele mai inaccesibile locatii

Cand spui „energie”, spui viata. Fara energie, toate rotitele lumii par sa mearga fara sa fi fost „unse” vreodata. Nu ne putem imagina viata fara ea. Tocmai de aceea, omenirea a stiut sa profite mereu de toate sursele capabile sa aduca energie in viata ei.

Turbine eoliene pentru barci, o sursa de energie folosita „de cand lumea”

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au pretuit energia vantului si au stiut sa o foloseasca in avantajul lor. Energia eoliana a fost cruciala pentru lansarea barcilor de-a lungul fluviului Nil, inca din anul 5.000 i.Hr.

Ceva mai tarziu, in anii 200 i.Hr., morile de vant au inceput sa fie folosite in Persia (Iranul de astazi), moara de vant a lui Heron din Alexandria marcand una dintre primele masinarii care folosesc energia eoliana cunoscute pana la data respectiva. Cu toate acestea, acele turbine eoliene cu adevarat functionale au fost construite in Sistan, o provincie din estul Iranului, in secolul al VII-lea.

Noi modalitati de utilizare a energiei eoliene s-au raspandit, in cele din urma, in intreaga lume. Pana in secolul al XI-lea, oamenii din Orientul Mijlociu au folosit morile de vant pe scara larga pentru productia de alimente, comerciantii aducand aceasta idee si in Europa.

Olandezii au fost, insa, cei care au revolutionat aceste turbine eoliene pentru barca si le-au adaptat pentru drenarea lacurilor si a mlastinilor in raul Rin Delta. Cand colonistii au adus aceasta tehnologie in Lumea Noua, la sfarsitul secolului al 19-lea, au inceput sa foloseasca aceste turbine eoliene pentru a pompa apa pentru ferme si, mai tarziu, pentru a genera electricitate pentru locuinte si industrie.

De la morile de vant la turbine eoline pentru barci

Astazi, energia eoliana este raspandita in toata lumea, oamenii o folosesc atat pentru generarea electricitatii in propriile locuinte, dar si pentru afacerea lor, mai ales in zonele in care vanturile sunt foarte frecvente.

Si, pentru ca omul este de neoprit atunci cand isi investeste toata imaginatia si priceperea in incercarile lui de a face o lume mai curata, tehnologia eoliana s-a dezvoltat rapid, astfel incat noi avem posibilitatea de a alege intre niste turbine eoliene standard, utilizate in fermele eoliene mari, turbine eoliene mici (folosite in locuri greu accesibile, ideale pentru incarcarea bateriilor) si chiar turbine eoliene mai mici decat o moneda, pentru incarcarea telefonului mobil. Toate acestea, contribuind la crearea unei lumi mai curate. 

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!