Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Salvati 21%
incalzire radiante infrarosii

Panou radiant pentru incalzire cu turmalina SolarWind T 900

Lista de prețuri: 2,100.00 Ron  
1,660.46 Ron
(1,975.95 Ron pret cu TVA) câștigați: 439.54 Ron (21%)
SolarWind T 900
În stoc
+

Panou radiant pentru incalzire cu turmalina SolarWind T 900

In sistemul termic cu infrarosu, mai putin de 20% din energia cu infrarosu incalzeste aerul, lasand ca cele 80% ramase sa fie convertite direct in caldura resimtita de corpurile noastre. Panourile radiante SolarWind au fost proiectate conform acestui principiu si se folosesc pentru incalzirea apartamentelor, locuintelor, caselor, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale.

Sistemul de fixare special al Panourilor radiante SolarWind permite instalarea simpla a panoului pe perete si tavan. Astfel, un sistem bazat pe infrarosu poate incalzi utilizatorii la o adancime mult mai mare si mai eficienta decat o incalzire conventionala, potentialul de energie fiind mai intai folosit la convertirea energiei direct in caldura din interiorul corpului si nu pentru a creea aer cald in exces ce incalzeste pielea doar superficial. Aceasta diferenta cruciala explica majoritatea beneficiilor raportate la sistemele de incalzire cu infrarosu ce nu pot fi atinse de sistemele conventionale.

Designul elegant si simplu al Panoului radiant SolarWind permite integrarea acestuia cu usurinta in orice tip de incapere. 

Date tehnice:

Model: SolarWind T 900 

Putere: 900

Dimensiuni: 60x120 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]: 14-18

Tensiune: 230 V AC

curierul a intarziat o zi cu livrarea ca nu a gasit adresa, despre produs nu am ce comenta
Write a review