Categorii

Facebook

DEDEMAN

Ultimele comentarii

panouri incalzire infrarosu

Panouri radiante pentru incalzire SolarWind 1200

 
2,141.36 Ron
(2,141.36 Ron pret cu TVA)
SolarWind 1200
În stoc
+

Panouri radiante pentru incalzire SolarWind 1200

Panourile radiante sunt un concept modern ce vine in ajutorul consumatorilor, asigurand solutii de incalzire in orice tip de cladire casnica sau comerciala. Panourile radiante SolarWind au fost proiectate pentru incalzirea in siguranta a apartamentelor, locuintelor, caselor, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale etc.

Tehnologia Panourilor radiante SolarWind are la baza transferul undelor termice prin radiatii infrarosii. Transportul se realizeaza fara pierderi catre toate corpurile solide din zona de radiatie. Radiatiile infrarosii sunt invizibile pentru ochiul uman, dar caldura lor poate fi simtita. Un important avantaj al Panourilor radiante SolarWind este ca pot fi montate si in baie daca sunt ferite de jetul de apa deoarece usuca peretii si previn aburirea geamurilor si a oglinzilor.

Panourile radiante cu rama SolarWind T sunt vopsite in alb, dar sunt usor de personalizat cu o poza din portofoliul firmei sau din colectia personala a clientului. Panoul radiant SolarWind are o grosime de doar 10 mm si este fabricat din aluminiu.

Date tehnice:

Model: SolarWind 1200

Putere: 1200W

Dimensiuni: 90x120 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]:16-22

Tensiune: 230 V AC

mi-a ajuns exact cu poza mea personalizata, arata superb!
Am facut testul ... nu se abureste oglinda :)
Write a review