Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Panourile radiante cu turmalina SolarWind T 300

SolarWind T 300
(1,153.36 Ron pret cu TVA)
969.21 Ron
În stoc
+

Panourile radiante cu turmalina SolarWind T 300

Panourile radiante se folosesc de radiatiile infrarosii pentru a distribui caldura obtinuta cu ajutorul energiei electrice catre toate obiectele din incaperea in care sunt amplasate. Panourilor radiante SolarWind pot fi fixate pe perete sau tavan, in orice tip de incapere, cu costuri minime de instalare si mentenanta. Spre deosebire de sistemele de incalzire clasice (prin convectie), panourile radiante SolarWind incalzesc incaperea uniform.

Terapia cu raze infrarosii s-a dovedit eficace pentru combaterea racelilor, pentru slabire, stimularea activitatii gastrice, tratarea celulitei. Unele studii arata ca terapia cu infrarosu are abilitatea de a sparge inelul protector al celulelor cancerigene facand ca acestea sa nu poata supravietui. Pe langa aceasta, slabeste si legatura dintre toxine si tesutul uman ce permite eliminarea toxinelor din organism mult mai repede si in cantitati mai mari .

Datorita spatelui izolat foarte bine, Panourile radiante SolarWind nu prezinta pericol de incendiu. Temperatura suprafetei de incalzire este 95°C, astfel nu exista pericolul ca panoul sa provoace arsuri in cazul atingerii accidentale. Panoul radiant SolarWind are o grosime de doar 10 mm, este fabricat din aluminiu si este vopsit in alb, cu turmalina.

Date tehnice:

Model: SolarWind T 300  

Putere: 300W

Dimensiuni: 60x40 cm

Adecvat pentru o suprafata de [m2]:5-8

Tensiune: 230 V AC

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!

Similar products