Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Rola fixa pentru podea impotriva umezelii RB

esolar10280
(319.16 Ron pret cu TVA)
268.20 Ron
În stoc
+

Prezentarea rolei fixe pentru podea

Rola fixa pentru podea este destinata izolarii termice si fonice de interior. Aceasta poate fi folosita atat pentru panourile de tavan, cat si pentru suprafete din beton si sape lichide, cu si fara incalzire prin pardoseala. Rolele prezinta o singura fata laminata de 30 mm rosie-argintie si poate acoperi o suprafata de 10 m² cu o presiunea maxima admisa a suprafatei de 4,0 kN/m². Cu calitati superioare aceasta este rezistenta la rupere si potrivita luptei impotriva umiditatii atat a pardoselei cu incalzire, cat si a celei fara. Rola fixa ajuta si la acoperire articulatiilor conductelor pentru incalzirea podelei.

 

Detalii ale rolei fixe pentru podea

Rola fixa pentru podea impotriva umezelii RB sunt in comformitate cu DIN 13163 si DIN V 4108-10 pentru izolarea interioara a tavanului sau a podelii. Acestea sunt  laminate in parte de sus, realizate din material armat, cu rezistenta la rupere si prezinta un strat superior de sapa impotriva umiditatii (DIN 18560) rosu-argintie pentru a facilita instalarea de conducte. Acestea au o singura fata de 30 mm care ajuta la acoperirea articulatiilor conductelor.

Specificatii:

  • Lungime: 10 m;
  • Latime: 1 m;
  • Suprafata: 10 m²;

 

Versiuni ale rolei fixe pentru podea

  • RB 30-3: Putere: 30/27 mm; Randament: 0,667 m² K/W; Sarcina maxima: 4,0 kN/m²;
  • RB 35-3: Grosime: 35/32 mm; Randament: 0,778 m² K/W; Sarcina maxima: 4,0 kN/m²;
  • Pret: 10 m².

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!