Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sisteme back-up fotovoltaice 800W

Sisteme back-up fotovoltaice 800W

 
4,729.50 Ron
(5,628.11 Ron pret cu TVA)
800W-MTBU
În stoc
+

Prezentare sisteme de fotovoltaice 800W

Sistemele de back-ul fotovoltaice 800W au in componenta sa un invertor solar de energie electrica Victron Multiplus 24V 800W 16-16 Compact si doi acumulatori de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG. Sistemele back-ul fotovoltaice 800W se adreseaza unui consum de varf de 800W, acumulatorii putand stoca 3,6 kWh.

Sistemele de back-up fotovoltaice (UPS-urile) sunt sisteme de rezerva, care intra in functiune in cazul caderilor de curent electric. Aceste sisteme de back-up fotovoltaice (UPS-uri) se intercaleaza intre reteaua de energie electrica si consumatori, avand principal scop prevenirea intreruperii cu energie electrica a consumatorilor.

Aceste sisteme back-up fotovoltaice 800W reprezinta o solutie de rezerva destinata comsumatorilor casnici, pentru apartamente sau case, dar si pentru magazine, cabinete medicale sau cabinete stomatologice, unde intreruperea curentului electric inseamna intreruperea activitatii, o neplacere care ar putea fi prevenita.

COD: 800W-MTBU

 

Garantii oferite pentru sistemele back-up fotovoltaice 800W

 

Descrierea in amanunt a componentelor sistemelor back-up fotovoltaice 800W

 

Invertorul solar Victron Multiplus 24V 800W 16-16 Compact al sistemelor back-up fotovoltaice 800W

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii

Invertorul pentru panouri solare energie electrica Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila, si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici  vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul pentru panouri solare energie electrica  Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde), incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50A).

Teoretic, puteti avea parte de putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/ 30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a generatorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul panouri solare energie electrica Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10A per 5kVA la 230VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in patru etape si incarcarea acumulatorilor

Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de „incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip „Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului „Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare, echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP.

Datele tehnice ale invertorului solar Victron Multiplus 24V 800W 16-16 Compact
 • Dimensiuni: 375 x 214 x 110 mm;
 • Greutate: 10 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 800 VA;
 • Putere generata la 25°C/40°C: 700/650 W;
 • Puterea de varf: 1600 W;
 • Tensiune CA la iesire/frecventa: 230 VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19 – 33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 10W;
 • Protectie invertor panouri solare energie electrica: a - g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului Multiplus 24V 800W 16-16: EN 60335-1,EN 60335-2-29,EN55014-1,EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG ai sistemelor back-up fotovoltaice 800W

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata si o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga şi energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat şi amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice pentru acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG
 • Tensiune: 12 V;
 • Capacitate 5 ore: 120 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 150 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 166 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 1.99 KWh;
 • Terminal: 2;
 • Lungime: 351 mm;
 • Latime: 181 mm;
 • Inaltime: 283 mm;
 • Greutate: 38 kg.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

No posts found

Write a review