Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Statii de incarcare pentru masinile electrice si hibride 22kWh, de mici dimensiuni, cu o singura priza, pentru orice model de vehicul

(6,504.72 pret cu TVA)
5,466.15
În stoc
+
Pretul afisat NU contine accesoriile si/sau optiunile suplimentare. Pentru aceste aspecte va rugam sa ne scrieti email cu ce doriti. Acest produs nu include elementele pentru protectie electrica.

Descrierea statiei de incarcare pentru masinile electrice

Aceasta statie de incarcare pentru masinile electrice si hibride poate fi montata in garajul personal sau in apropierea parcarii dumneavoastra. Este usor de configurat si poate fi montata pe orice perete. Statia de incarcare respecta toate normele de siguranta, contorizand, totodata, accesul. Are capacitatea de incarcare de pana la 22kWh in modul 3. De asemenea, in functie de standardul IEC 61851-1, cablul poate fi atat de tip 1 cat si de tip 2. Incorporeaza o aplicatie pentru autentificarea utilizatorului si configurarea incarcatorului.

Aceasta statie de incarcare pentru masinile electrice si hibride este solutia perfecta pentru a va reincarca masina electrica sau hibrida in garajul personal sau in parcarea privata.

Aplicatia permite ajustarea parametrilor de incarcare si configurarea acesteia prin intermediul unei conexiuni Bluetooth. Totodata se pot efectua diagnoze si actualizari de sistem.

Domenii de utilizare ale statiei de incarcare pentru masinile electrice
  • garajul personal;
  • parcarea personala.

Caracteristicile statiei de incarcare pentru masinile electrice

Carcasa din ABS: Material robust din plastic ce ofera rezistenta in conditii de mediu severe, inclusiv la razele UV sau la socuri mecanice.

Blocarea conectorului: Conectorul de tip 2 are un sistem de blocare pentru evitarea deconectarii din greseala a acestuia in timpul incarcarii.

Indicator LED: Acest sistem indica status-ul punctului de incarcare.

Bluetooth: Bluetooth v4.2 + comunicarea wireless BLE permite activarea incarcarii de la distanta si configurarea punctului de incarcare.

Aplicatie: Interfata software permite configurarea limbii de operare, autentificarea, diagnosticarea, actualizari ale sistemului si multe altele.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!