Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Statii de incarcare pentru masini electrice

Statii de incarcare pentru masini electrice de diferite puteri si dimensiuni. Statia de incarcare pentru masina electrica poate fi amplasata atat in parcarea magazinului din vecinatate cat si pe autostrada sau chiar acasa la tine. Statiile electrice de incarcare pot deservi masinile electrice cu diferite puteri de incarcare exprimate in KW ceea ce poate prelungi sau reduce timpul de incarcare. Statiile de incarcare electrice pentru masini pot si montate in tandem cu carporturi electrice sau cu instalatii fotovoltaice in apropiere.

Avem tendința să ne gândim la mașinile electrice ca la o tehnologie perturbatoare
Credem că aceasta este o schimbare radicală a mobilității, dar cu adevărat primele mașini electrice au apărut deja la începutul secolului al XIX-lea (1832/1839). La vremea respectivă, existau deja zvonuri despre mașini care nu scoteau sunet și nu emit miros (în același mod în care ar fi existat mașinile cu ardere în acel moment) și se vorbea deja despre importanța autonomiei. La începutul secolului al XX-lea, aceste mașini au evoluat pentru a putea parcurge distanțe mai mari de 100 de mile.

Mașini electrice: modă, tendință sau realitate? Totuși, în același timp, colonelul Drake a apărut pe scenă cu puțurile sale de petrol din Statele Unite și, de asemenea, Henry Ford cu Fordul său T, prima mașină cu combustie realizată pe o linie de asamblare și prima mare bătălie dintre mașina electrică și cea cu combustie a fost câștigată de aceasta din urmă.

Dar acum, în secolul 21, situația este foarte diferită. Problema combustibililor fosili, legislația mondială care promovează mobilitatea electrică (Europa a implementat reglementări „agresive” pentru a reduce efectul de seră pentru a se conforma Acordului climatic de la Paris) și, mai presus de toate, problemele grave asociate poluării la nivel mondial, constituie un element cheie în transformarea societății către o atitudine mai responsabilă și o conștientizare a problemelor de mediu.