Categorii

Facebook

Filtre Filtre

Ultimele comentarii

Statii de incarcare pentru masinile electrice si hibride 21-50KW de la panouri fotovoltaice sau de la retea

Statii de incarcare pentru masinile electrice si hibride 21-50KW de la panouri fotovoltaice sau de la retea

 

Când ne gândim la potențiali utilizatori viitori de vehicule electrice, există două preocupări majore: în primul rând, costul unui vehicul electric și, în al doilea rând, disponibilitatea punctelor de încărcare pe drumurile publice, cunoscute sub numele de reîncărcare de urgență.

Recent, Erik Jonnaert, secretarul general al ACEA, (Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile) a publicat un articol în care explica că sectorul auto se confruntă cu una dintre cele mai mari perioade de transformare din istoria sa, ceea ce va însemna că „în trei ani „timp, o mașină electrică va costa o sumă similară cu o mașină convențională”.

Mașini electrice: modă, tendință sau realitate? În ceea ce privește disponibilitatea punctelor de încărcare pe drumurile publice, a fost publicat un articol care se referă la faptul că există în prezent 100.000 de puncte de încărcare în Uniunea Europeană și este de așteptat ca până în 2025 această cifră se va înmulți cu 20 până când va atinge 2 milioane de stații.

Pentru a contribui la atingerea acestui obiectiv, Circutor, o companie spaniolă și pionieră la nivel european, a lucrat în ultimii zece ani pentru a oferi soluții de reîncărcare pentru fiecare dintre cerințele pe care utilizatorii de vehicule electrice le pot avea, atât pe drumurile publice cu curent continuu echipament (încărcare rapidă), precum și în uz privat (încărcare conectată) cu echipament de curent alternativ (încărcare lentă).