Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Sistem UPS monofazat de back-up 2KW

Sistem UPS monofazat de back-up 2KW

 
7,308.00 Ron
(8,696.52 Ron pret cu TVA)
2000W-MTBU
În stoc
+

Prezentare sistem UPS monofazat de back-up 2KW

Sistemul UPS monofazat de back-up 2KW se adreseaza unei game largi de consumatori de la retele de calculatoare, la echipamente de telecomunicatii, aparatura existenta in cabinete medicale sau cabinete stomatologice, iluminatul in cladiri, combine frigorifice sau lifturi.

Sistemul UPS monofazat de back-up este un sistem de rezerva in cazul caderilor de curent electric, scopul lui fiind de a mentine alimentarea aparatelor si echipamentelor electrice si electronice in continuare. Comutarea de la reteaua de energie electrica la sistemul UPS monofazat de back-up se face in mai putin de 20 de milisecunde.

Sistemul UPS monofazat de back-up 2KW are in componenta lui urmatoarele echipamente: un invertor de curent monofazat Victron MultiPlus 24V 2000W 50-30 Compact si doi acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG. Acest sistem UPS monofazat de back-up 2KW este proiectat pentru un consum de varf de 2000W, iar acumulatorii de instalatii solare pot stoca 3.6 kWh.

COD: 2000W-MTBU

 

Garantiile oferite pentru sistemul UPS monofazat de back-up 2KW

 

Descrierea in amanunt a componentelor sistemului UPS monofazat de back-up 2KW

 

Invertorul curent monofazat Victron MultiPlus 24V 2000W 50-30 Compact al sistemului UPS monofazat de back-up 2KW

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii

Invertorul de curent monofazat Multiplus-ul este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabil si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici avansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA

Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul pentru curent monofazat Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50 A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel

Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica

Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a generatorului, de sprijin sau cea de la retea

Invertorul de curent monofazat Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin . Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin

Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor

Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de „incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip „Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului „Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12 V si 24 V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara

Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Datele tehnice ale invertor curent monofazat Victron MultiPlus 24V 2000W 50-30 Compact
 • Dimensiuni: 520 x 255 x 125 mm;
 • Greutate: 12 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 2000 VA;
 • Putere generata la 25°C / 40°C: 1600 / 1450 W;
 • Puterea de varf: 4000 W;
 • Tensiune CA la iesire / frecventa: 230VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19 - 33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 11 W;
 • Protectie invertor curent monofazat: a – g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standardele invertorului: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC.

 

Acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG ai sistemului UPS monofazat de back-up 2KW

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata si o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza Tehnologia T2 istoric dovedita, o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga şi energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design si tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat şi amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice pentru acumulatorii de instalatii solare 12V 150Ah J150 TRJ SG
 • Tensiune: 12 V;
 • Capacitate 5 ore: 120 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 150 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 166 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 1.99 KWh;
 • Terminal: 2;
 • Lungime: 351 mm;
 • Latime: 181 mm;
 • Inaltime: 283 mm;
 • Greutate: 38 kg.

 

Nota: Imaginile prezentate au caracter informativ.

No posts found

Write a review