Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

18,900.00 Ron

Termosoba pe peleti Idella Flamma S 60 KW este un sistem de incalzire mai eficient decat sobele pe lemne, intrucat elimina problema fumului sau a spatiului de dezpozitare, necesar in cazul lemnelor. Idella Flamma S 60 este o termosoba cu o putere nominala de 60 kW.


1,100,700.00 Ron

Termosoba pe peleti Idella Ignis GM 4100 KW este un sistem eficient de incalzire care, desi necesita o investitie initiala mare, costurile pe care le impune pe termen lung sunt mai mici, spre deosebire de  sistemele termice care folosesc gazele naturale ca tip de combustibil. Termosoba pe peleti Idella Ignis GM 4100 KW foloseste un tip de combustibil cu o putere calorica mare, care nu emite noxe importante de fum, fiind o solutie ecologica de incalzire.


69,075.00 Ron

Termosoba pe peleti Idella Ignis GM 60 KW este un sistem de incalzire ce ofera o durata lunga de viata si economie la facturile de intretinere. Cu o putere nominala de 60 kW si un consum maxim de combustibil de 14.4 kilograme pe ora, termosoba pe peleti Idella Ignis GM 60 KW poate asigura incalzirea unei suprafete de 500-600mp.


84,105.00 Ron

Termosoba pentru incalzirea imobilelor pe peleti pe peleti Idella Ignis 180 KW este un sistem de incalzire eficient si cu o durata lunga de viata, ideal pentru locuintele situate in zone care fara acces la reteaua de gaze naturale. Aceasta termosoba pe peleti dispune de un generator de tip „Marina”, cu trei circuite de fum pentru productia de apa calda si incalzire.


63,585.00 Ron

Termosobele cu ardere pe peleti Idella Flamma 180 KW sunt sisteme de incalzire cu o eficienta ridicata si o durata lunga de viata, economice si ecologice, datorita tipului de combustibil pe care il folosesc. Optional, termosobele cu ardere pe peleti Idella Flamma 180 KW pot fi dotate cu sistem antiincendiu si cu un tub de alimentare.


81,270.00 Ron

Termosobele cu ardere pe peleti Idella Idris 180 KW sunt sisteme de incalzire de putere relativ mare, ideale pentru incalzirea unei case situate intr-o zona montana sau fara acces la reteaua de gaze naturale. Termosobele cu ardere pe peleti Idella Idris 180 KW consuma 44.48 kilograme de peleti pe ora, atunci cand functioneaza la putere maxima si ofera o durata lunga de viata, precum si o eficienta energetica ridicata.


283,275.00 Ron

Termosobele cu ardere pe peleti Idella Ignis 950 KW sunt sisteme de incalzire performante, ecologice si economice ce dispun de un generator de tip „Marina”, cu trei circuite de fum pentru productia de apa calda si incalzire. Termosobele cu ardere pe peleti Idella Ignis 950 KW sunt sisteme de incalzire cu o eficienta ridicata, prezinta autonomie si ofera o durata lunga de viata.


138,150.00 Ron

Termosobele pe baza de peleti sunt sisteme de incalzire termica performante si eficiente energetic, care au rolul de a incalzi aerul din spatiul in care sunt instalate, si, in functie de puterea lor, acestea pot asigura necesarul termic si in camerele alaturate. Termosobele cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 180 KW au un mod de instalare simplu si reprezinta solutia ideala pentru incazirea locuintei in mod eficient si ieftin.


840,060.00 Ron

Termosobele cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 2700 KW sunt sisteme de incalzire economice, utilizate pentru asigurarea necesarului termic pe o suprafata de dimensiuni mari. Cu o putere nominala de 2700 kW, termosobele cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 2700 KW au o durata lunga de viata, sunt usoare de folosit si optional, pot fi dotate cu sistem antiincendiu.


70,515.00 Ron

Termosobele cu ardere pe peleti SB 2400 KW sunt sisteme de incalzire eficiente care folosesc un tip de combustibil cu o putere calorica mare, economic si ecologic. Cu o presiune maxima de operare de 3 bari si o putere nominala cuprinsa intre 1300-2400 kW, termosobele cu ardere pe peleti SB 2400 KW sunt ideale pentru incalzirea unor cladiri de dimensiuni mari, precum spitalele, scolile, hotelurile sau chiar halele industriale.


36,045.00 Ron

Termosobele Idella Edana 60 KW care functioneaza pe baza de peleti sunt o alegere ideala pentru familiile care isi doresc facturi mai mici la incalzire, dar si pentru cele care nu dispun de un spatiu mare de depozitare. Spre deosebire de lemne, peletii sunt brichete mici ce ofera un randament ridicat si nu ocupa mult spatiu. In decurs de o ora, termosobele pe peleti Idella Edana 60 KW cu o putere nominala de 60 kW, pot consuma maxim 14.4 kilograme de peleti.


36,900.00 Ron

Termosobele pe peleti Idella Ember 45 KW sunt o alegere economica si eficienta pentru casele de vacanta, pensiunile sau cabanele de la munte. Aceste termosobe pe peleti au o putere nominala de 45 kW, asigurand incalzirea unei suprafete de 450mp si un consum maxim de peleti de 10.6 kilograme pe ora.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.