Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

33,750.00 Ron

Sistemul de incalzire Idella Flamma 100 KW care foloseste acest tip de combustibil, peletii, este ideal pentru incalzirea locuintelor si a apei menajere, avand o eficienta ridicata si o durata lunga de viata. Utilizat la putere maxima, sistemul de incalzire pe peleti Idella Flamma 100 KW consuma 23.4 kilograme de peleti, in decurs de o ora.


42,030.00 Ron

Denumite si centrale pe biomasa sau sobe pe peleti, centralele pe peleti sunt cazane care functioneaza cu ajutorul resturilor de lemne sau a rumegusului. Sistemul de incalzire pe peleti Idella Ignis 60 KW este alegerea ideala pentru casele de vacanta, casele de la munte sau alte locuinte situate in zone fara racord la reteaua de gaze naturale.


545,715.00 Ron

Sistemul de incalzire termic pe baza de peleti Idella Ignis 2700 KW este eficient, ecologic si utilizeaza combustibil solid obtinut prin comprimarea si presarea resturilor de lemne, adica a rumegusului. Sistemul de incalzire termic pe baza de peleti Idella Ignis 2700 KW poate fi dotat cu sistem antiincendiu, dar si cu un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului.


8,505.00 Ron

Noritias ACC este un sistem hidraulic pentru producerea si acumularea apei menajere si utilizeaza apa ca un conductor de caldura. Sistemul hidraulic pentru producerea si acumularea apei menajere Noritias ACC are o greutate de 62 de kg si dimensiunile de 535 x 1283 x 620 mm, aspecte de fac instalarea si montarea foare usoara.


29,812.50 Ron

Sobele cu ardere pe peleti reprezinta o alernativa ideala de incalzire a locuintei in cazul persoanelor care isi doresc facturi mai mici la incalzire. Soba cu ardere pe peleti 30 BTR 220 este silentioasa, avand compresor de zgomot si ofera siguranta maxima la incendii, datorita senzorului de fum incorporat.


26,590.50 Ron

Soba termica cu ardere pe peleti 16 BTR 320 este un sistem de incalzire ecologic si care nu presupune costuri mari, datorita faptului ca foloseste un combustibil ieftin. Dotata cu conexiune LAN, senzor de fum si compresor de curatare a cazanului, soba termica cu ardere pe peleti 16 BTR 320 ofera siguranta maxima si durabilitate.


41,445.00 Ron

Idella Edana 80 KW este o soba cu ardere pe peleti care are rolul de a asigura necesarul termic dintr-o locuinta, pe o suprafata de pana la 800mp. Optional, soba cu ardere pe peleti Idella Edana 80 KW poate fi dotata cu un controler electronic pentru aprinderea automata a cobustibilului si cu un sistem antiincendiu.


400,230.00 Ron

Soba termica cu ardere pe peleti Idella Flamma 2000 KW este un sistem inteligent de incalzire ce poate fi actionat atat automat, prin intermediul unui controler pentru aprinderea combustibilului, cat si manual. Ideala pentru locuintele care nu sunt racordate la reteaua de gaze naturale, aceasta soba termica pe peleti are o putere nominala de 2000 kW si este economica, ecologica si eficienta


23,850.00 Ron

Soba termica cu ardere pe peleti Idella Flamma 45 KW este un sistem de incalzire eficient, cu trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire civila, ideal pentru pensiunile sau casele de vacanta situate in zone montane. Optional, soba termica cu ardere pe peleti Idella Flamma 45 KW poate fi dotata cu sistem antiincendiu si cu un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului.


219,690.00 Ron

Soba termica cu ardere pe peleti Idella Ignis 650 KW este un sistem de incalzire eficient si cu o durata lunga de viata, ideala pentru locuintele situate in mediul rural sau urban, dar si pentru casele de vacanta de la munte care nu sunt racordate la reteaua de gaze naturale. Daca functioneaza la puterea sa maxima, soba termica cu ardere pe peleti Idella Ignis 650 KW consuma 156.12 kilograme de combustibil, in decurs de o ora.


62,415.00 Ron

Soba termica cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 45 KW este un echipament ideal pentru asigurarea confortului termic dintr-o locuinta. Soba termica cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 45 KW poate fi dotata si cu un sistem antiincendiu, dar si cu un schimbator de caldura in placi pentru apa calda menajera.


22,500.00 Ron

Idella Pyrals 60 este o soba termica cu functionare pe peleti sau deseuri si crengi de copaci, ideala pentru asigurarea incalzirii unei suprafete de 500-600mp. Avand un consum maxim de 14.4 kilograme de combustibil solid, pe ora, soba termica cu ardere pe peleti Idella Pyralis 60 KW este eficienta si are o durata lunga de viata.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.