Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

92,700.00 Ron

Centralele pe peleti Idella Idris cu o putere nominala de 230 kW au un consum maxim de combustibil de 55.3 kilograme, pe ora, oferind  eficienta energetica mare. Persoanele care aleg un astfel de sistem de incalzire pe baza de peleti se pot bucura de confort si caldura in locuinta, in lunile de iarna, fara a plati facturi uriase la intretinere, asa cum se intampla in cazul incalzirii cu gaze naturale.


33,750.00 Ron

Centralele pe peleti sunt sisteme de incalzire utile si confortabile in exploatare, fiind o solutie mai ieftina si mai ecologica pentru incalzirea unei locuinte. Centrala termica pe peleti Idella Ignis 30 KW este un sistem de incalzire cu o putere nominala de 30 kW si care are rolul de a asigura necesarul termic dintr-o casa.


176,355.00 Ron

Centrala termica pe peleti Idella Ignis 500 KW este solutia ideala pentru asigurarea necesarului termic dintr-o locuinta situata intr-o zona unde nu exista acces la reteaua de gaze natural. Cu o putere nominala de 500 kW, centrala termica pe peleti Idella Ignis 500 KW are o presiune maxima de operare de 3 bari si un consum de combustibil de 120 kg pe ora, daca functioneaza la putere maxima.


58,230.00 Ron

Centrala termica Idella Ignis GM 30 KW este un sistem de incalzire cu o eficienta energetica ridicata, avand o durata mare de viata si un consum redus de combustibil. Cu doar 7 kilograme de peleti pe ora, atunci cand centrala termica Idella Ignis GM 30 KW functioneaza la putere maxima, pot fi incalziti circa 200-300mp dintr-o locuinta.


75,825.00 Ron

Centrala termica pe peleti Idella Ignis GM 80 KW, un sistem eficient cu o putere nominala de 80 Kw, ideal pentru asigurarea incalzirii unei suprafete de 700-800mp. Centrala termica cu functionare pe peleti este usor de instalat, nu necesita investitia intr-un cos de fum, ci doar o tubulatura obisnuita pentru evacuarea emisiilor reduse de fum.


20,250.00 Ron

Centrala termica pe peleti Idella Pyralis 45 KW este un sistem de incalzire cu o durata lunga de viata si o eficienta ridicata, datorita tipului de combustibil pe care il foloseste si care prezinta o putere calorica mare. Optional, acest sistem de incalzire pe peleti poate fi dotat cu un schimbator de caldura in placi pentru apa calda menajera.


17,505.00 Ron

Noritias Mini 15 kW este o centrala termica pe peleti cu doua treceri cu finisaj din otel de culoare rosie, complet izolata si echipata cu o trapa in interior din material gros refractat, geam ceramic cu inchidere ermetica si trapa izolata de exterior. Centrala termica pe peleti Noritias Mini 15 kW este folosita pentru a asigura caldura in case si intreprinderi si garanteaza un confort marit utilizatorilor.


33,489.00 Ron

Centrala termica pe peleti, rumegus si tocatura de lemne. Centrala termica pe peleti ideala pentru incalzirea suprafetei de: 350-500mp cu ventilator de aerisire reglabil si optional sistem automatizat de curatare a cenusii. 


75,933.00 Ron

Futura Bio 150 este o centrala termica cu functionare pe peleti, lemne si rumegus ecologica si automata. Este o solutie alternativa pentru energie termica cu randament ridicat deoarece este mult mai economica decat sistemele pe gaze lichide.


24,979.50 Ron

Ideale pentru casele care nu sunt conectate la reteaua de gaze, centralele cu ardere pe peleti complet echipate 16 BTR 120 au o putere maxima de 17.0 kW, fiind responsabile de incalzirea unei suprafete mari din locuinta. Cu o eficienta ridicata si inregistrand pierderi minime de caldura, centralele cu ardere pe peleti complet echipate 16 BTR 120 pot fi actualizate prin internet si sunt dotate cu un compresor de zgomot.


37,890.00 Ron

Centralele Idella Ignis 45 KW sunt sisteme de incalzire care folosesc peleti din rumegus de lemn, recomandate in special in zonele care nu sunt racordate la reteaua de gaze naturale. Centralele cu ardere pe peleti Idella Ignis 45 KW pot avea o autonomie de cateva luni, in functie de marimea depozitului de peleti, sunt performante, au o eficienta mare si isi moduleaza incontinuu puterea de functionare.


394,470.00 Ron

Centralele cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 800 KW reprezinta o solutie practica si ecologica pentru asigurarea necesarului termic dintr-o scoala, un spital sau o hala industriala. Optional, centralele cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 800 KW pot fi dotate cu un dispozitiv pentru aprinderea automata a combustibilului.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.