Filtre Filtre

Centrale si cazane pe peleti

22,905.00 Ron

Noritias 34 kW este o unitate automata, utilizata pentru incalzirea cladirilor de dimensiunii medii, prin intermediul peletelui, combustibilul sub forma de granule de lemn, folosit in functionarea acestei unitati. Instalatia pe peleti Noritias 34 kW este un dispozitiv practic, ce nu necesita intretinere regulata.


49.50 Ron

Lacatul pentru cabine BTR reprezinta un accesoriu al silozurilor, constructiile realizate special pentru depozitarea peletilor, in cazul utilizarii unei centrale termice care functioneaza cu astfel de combustibili solizi. Lacatul pentru cabine BTR ofera siguranta si este potrivit atat pentru silozurile BTR 100 mini, cat si pentru silozurile BTR 150 mini.


94.50 Ron

Latura inferioara pentru siloz este o componenta a rezervoarelor de depozitare a peletilor, in cazul centralelor termice care folosesc acest tip de combustibil. Silozul este extrem de important pentru functionarea centralelor termice pe peleti, acesta avand rolul de a furniza catre centrala termica.


1,462.50 Ron

Latura BTR 100x100 este o componenta a silozului, avand o greutate de 20 de kilograme si rolul de a depozita combustibilul solid necesar functionarii unei centrale pe peleti. Buncarele de depozitare a combustibilului in cazul centralelor termice pe peleti sunt componente indispensabile, in cazul  locuintelor care aleg un astfel de sistem de incalzire.


864.00 Ron

Latura pentru siloz  BTR 60x60 reprezinta o componenta a rezervorului unei centrale termice pe peleti, cu o greutate de 15 kilograme. De regula, un siloz este alcatuit din patru astfel de laturi.


1,327.50 Ron

Latura pentru siloz BTR 80X80 este o componenta a acestui ansamblu de depozitare a combutibilului solid, avand o greutate de 20 de kilograme. Patru astfel de laturi sunt necesare pentru asamblarea unui singur rezervor de stocare, indispensabil pentru sistemele de incalzire pe peleti.


76.50 Ron

Potrivit pentru silozurile de dimensiunile 60X60, 80X80 si 100x100, piciorul pentru siloz este un element extrem de important pentru sustinerea rezervorului de depozitare a peletilor, inaintea procesului de ardere a acestora.


8,280.00 Ron

Noritias Tank este un dispozitiv ce se foloseste pentru producerea si acumularea de apa calda menajera. Noritias Tank elimina toata problemele legate de cerintele de spatiu si de intretinere, reducand costurile de exploatare si asigura un nivel inalt de performanta a apei calde menejere.


4,324.50 Ron

Silozul de peleti BTR 200 mini este un rezervor al centralei pe peleti care are capacitatea de a stoca pana la 200 de kilograme de combustibil solid. Acesta poate fi utilizat la centralele pe peleti utilizate in locuintele care nu sunt legate la reteaua de gaz.


1,503.00 Ron

Silozul complet BTR 80x80 este reprezinta un rezervor de stocare a combustibilului solid folosit de centralele termice cu functionare pe peleti. Silozul complet BTR 80x80 are o greutate de 35 de kilograme si o capacitate de 320 de litri.


4,828.50 Ron

Silozul pentru centrala cu ardere pe peleti BTR 220 este ideal pentru stocarea peletilor si trebuie sa fie amplasat pe o podea dreapta. Avand o capacitate relativ mare, silozul pentru centrala cu ardere pe peleti BTR 220 poate depozita pana la 220 de kilograme de peleti.


1,197.00 Ron

Silozul pentru centrala pe peleti BTR cu dimensiuni de 60x60 centimetri si o greutate de 15 kilograme este ideal pentru depozitarea peletilor si are o capacitate de 200 de litri.

Centralele pe peleti sunt cazane pe lemne, peleti, rumegus. Centralele termice pe peleti sunt utile si confortabile in exploatare, pot face ca incalzirea fata de alte surse conventionale sa fie mai ieftina. Centralele pe peleti mai sunt denumite si sobe pe peleti sau centrale pe biomasa. Pot fi mixte astfel incat sa functioneze si cu lemne.